Teтово

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
znam za eden turnir vo sportski, znam deka ne e albanski, ako zboruva za toa, ne znam dali e dobar ili ne, ama daleku e za gradski turnir da se narekuva
И ти најде навреден што тој турнир бил наречен градски?
Побогу човече, милион турнири се организираат во и околу Тетово, ако не ти беше јасно можеше покултурно и без провокации да прашаш и сигурно ќе ти беше одговорено.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
И ти најде навреден што тој турнир бил наречен градски?
Побогу човече, милион турнири се организираат во и околу Тетово, ако не ти беше јасно можеше покултурно и без провокации да прашаш и сигурно ќе ти беше одговорено.
decko ne gi znam dobro ja clenovite na kajgana pa ad znam koj za koj turnir prasuva, mislev edka prasuva za turnirot vo migjeni, od kaj da znam deka toj e makedonec, pa vie go narekuvate turnirot kako gradski

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Moze da se kaze glavniot turnir na Makedoncite koj se 15-20% vo Tetovo.(Malcinstvo zaedno so Romite,Turcite i Serbite.)

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Moze da se kaze glavniot turnir na Makedoncite koj se 15-20% vo Tetovo.(Malcinstvo zaedno so Romite,Turcite i Serbite.)
Тој турнир е многу постар од сите албански турнири што некогаш биле во Тетово и околијата. Македонците во своја држава не можат да се малцинство.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
decko ne gi znam dobro ja clenovite na kajgana pa ad znam koj za koj turnir prasuva, mislev edka prasuva za turnirot vo migjeni, od kaj da znam deka toj e makedonec, pa vie go narekuvate turnirot kako gradski
турнирот е градски затоа што цел град доаѓа и со едноминутно молчење му оддава почит на Мујо кој што беше заклан од..... претпоставуваш кого!
Нема многу квалитетен фудбал, тоа е факт, но целта на турнирот е да не се забораваат немилите настани, а не да се игра многу јак фудбал! Во околните села од типот Раотинце, Фалише, Брвеница... итн се игра доста поквалитетен фудбал отколку на спортски пример!
bdv. штотуку ја исхејтав организацијата ми стигна ивент на фб. дека турнирот започнува на 17ти. за сите заинтересирани!

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
турнирот е градски затоа што цел град доаѓа и со едноминутно молчење му оддава почит на Мујо кој што беше заклан од..... претпоставуваш кого!
Нема многу квалитетен фудбал, тоа е факт, но целта на турнирот е да не се забораваат немилите настани, а не да се игра многу јак фудбал! Во околните села од типот Раотинце, Фалише, Брвеница... итн се игра доста поквалитетен фудбал отколку на спортски пример!
bdv. штотуку ја исхејтав организацијата ми стигна ивент на фб. дека турнирот започнува на 17ти. за сите заинтересирани!
ne edka go mrazam ili nesto, ako vikate deka e dobar dobar neka e, samo ne razbiram kako vikas cel grad doaga, neli e makedonski turnir i nasite ne doagaat, kako togas cel grad doaga koga vie ste malcinstvo vo tetovo

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
ne edka go mrazam ili nesto, ako vikate deka e dobar dobar neka e, samo ne razbiram kako vikas cel grad doaga, neli e makedonski turnir i nasite ne doagaat, kako togas cel grad doaga koga vie ste malcinstvo vo tetovo
јас не викам дека е добар, туку и тврдам дека не е добар!
А за тоа дека цел град доаѓа, мислев на сите културни луѓе од градов без разлика Македонци, Албанци или Роми кои што се против колење бесење убивање на млади деца и примитивизам во 21виот век и кои што сакаат еден немил настан на колење на дете без разлика дали е македонец или не и без разлика од кого е заклан да биде запамтено во градот за да служи како памет за нешто што не треба да се случува понатаму во иднина!
Или може ти мислиш дека примитивизмот е нешто нормално што би требало да се дешава? за кого како!o_O

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
јас не викам дека е добар, туку и тврдам дека не е добар!
А за тоа дека цел град доаѓа, мислев на сите културни луѓе од градов без разлика Македонци, Албанци или Роми кои што се против колење бесење убивање на млади деца и примитивизам во 21виот век и кои што сакаат еден немил настан на колење на дете без разлика дали е македонец или не и без разлика од кого е заклан да биде запамтено во градот за да служи како памет за нешто што не треба да се случува понатаму во иднина!
Или може ти мислиш дека примитивизмот е нешто нормално што би требало да се дешава? за кого како!o_O
ne mora futbalot da e dobar za turnirot da bide takov, sega ti so ova kaza deka samo makedoncite se kulturni vo tetovo, albancite ako doagaat vo turnirot, doagaat vo mal broj, da ne kazuvam ic. a so ogled na toa koj go organizira se dvoumam vo toa kakvi luge doagaat
--- надополнето: 9 август 2012 во 16:13 ---
aj bas ke pominam nakaj 17ti da gledam kakov turnir e, pa i da se pozdravam so braka vojvodi koi odamna ne sum gi gledal

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Се спрема уште една голема местенка врз Албанци на раководни функции!
Гарант ништо не е крив човеков...
Велам Дарданија да го прашаме, сигурно знае што е проблемов.
Греота невини луѓе да губат фотељи само затоа што се Албанци!

Kajgana Shop

На врв Bottom