Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
Ne treba ti da se pikas segade dobro ? segade se pikas!! ne provociraaj.
Која провокација бе друже, играчот си нема три чисти од фудбал.
Мене ми олесна што сте го купиле, бар сега сигурно знам дека немате амбиции за титулата чим сте довеле играч од негов калибар :LOL:

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Еее ама си ретардриран , што лошо кажа сајбер?
pa na sekoj post provocira novo ime e vo Shkendija Bunjamin Shabani ako ima nesto da kaze neka kaze ne da provocira na sekoj post :pos:
--- надополнето: 8 август 2012 во 16:23 ---
Мене ми олесна што сте го купиле, бар сега сигурно знам дека немате амбиции за титулата чим сте довеле играч од негов калибар :LOL:
dobro vie sto imate abicii za titula nie ke se borime za opstanok nema vrska cao.!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
:facepalm:
Па имав што да кажам, дека играчот неможе да се нарече засилување, незнам кој дел од реченицата не го свати :icon_mrgr:
Плус темата е Македонско првенство, ако ти ставаш трансфери на Шкендија во темата, мое е да си ги искоментирам... :icon_mrgr:

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Abe imaa vreme ke vidime , tuka sme . Znaci vo napadot kje ni bidat Ersen Sali , Muzafer Ejupi , Ertan Hasan , i Bunjamin Shabani , i eden od mladincite za da se kompletira napadot , ako igrame so 4-4-1-1 kako polu spic kje igra Izair Emini . Znaci ima mnogu alternativi , ostanuva da vidime . Sredniot red ni e TOP a Ertan Demiri i Meti mozat slobodno i da igraat kako centralni defanzivci , da ne go zaboravime Polozani , Burhan Aliji , mladiot talentiraniot i brziot Taipi na kriljata so Rexhepi ( koj vo Teteks rasturase , kaj nas igral nekoi 6 utakmici :-\ ) . Cuculi i Berisha pa i Miskovski ni se garancija vo odbranata .

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Abe imaa vreme ke vidime , tuka sme . Znaci vo napadot kje ni bidat Ersen Sali , Muzafer Ejupi , Ertan Hasan , i Bunjamin Shabani , i eden od mladincite za da se kompletira napadot , ako igrame so 4-4-1-1 kako polu spic kje igra Izair Emini . Znaci ima mnogu alternativi , ostanuva da vidime . Sredniot red ni e TOP a Ertan Demiri i Meti mozat slobodno i da igraat kako centralni defanzivci , da ne go zaboravime Polozani , Burhan Aliji , mladiot talentiraniot i brziot Taipi na kriljata so Rexhepi ( koj vo Teteks rasturase , kaj nas igral nekoi 6 utakmici :-\ ) . Cuculi i Berisha pa i Miskovski ni se garancija vo odbranata .
I Neziri vo odbrana :) koj e mnogu vo forma llom prae.
--- надополнето: 8 август 2012 во 17:18 ---
Germanecot Wolfgang Jerat moze ke bide noviot trener na Shkendija ,posledniot pat bese trener na Prishtina.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Ej, stvarno dosta provociras, nosot u sekoja tava ja pikas.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе тој да не беше оној што ќе го побе...поте...потепаше...победеше Напредок? :pos:
Тој е, што сакал да игра за РеаЉ Мадрид, од мал го сакал тоа :pos: Исто така че играл компјутееер, че играл фудбооол и слично :D

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Тој е, што сакал да игра за РеаЉ Мадрид, од мал го сакал тоа :pos: Исто така че играл компјутееер, че играл фудбооол и слично :D
лол...а че дојдеш ова година на стадионот(барем кога сте домачини) кој ти е на 3 минути или пак од тераса на 12-и спрат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom