B
Beck's
Гостин
utre pristignuvaat Ersen Sali i Nderim Nedzipi
Ubedlivo ke imame najdobar sreden red , osven Polozhani , Nexhipi , da ne go zaboravime i Muhamed Useini , tuka se Emini , Taipi , Rexhepi , ne znam sto bidna so Mustafi , tuka e i Ertan Demiri koj mislam deka kje igra vo odbrana.zaedno so Cuculi Berisha Neziri , a za napadot sto da.kazam , dovolni se Sali i Ejupi , Ertan Hasan kako alternativa...Ќе имате интересна средина, мада којзнае во каква форма се Положани и Неџипи
Али затоа нападот ви е кршоина, за одбраната да не правиме муабет
Но сепак доволни се овие играчи за одма да се осигурам дека нема да испаѓате, па мкоже да ви дадам шанси и за Европа
Абе чекај малце, ти збориш како Неџипи да ќе биде во иста форма како кога замина од РаботничкиUbedlivo ke imame najdobar sreden red , osven Polozhani , Nexhipi , da ne go zaboravime i Muhamed Useini , tuka se Emini , Taipi , Rexhepi , ne znam sto bidna so Mustafi , tuka e i Ertan Demiri koj mislam deka kje igra vo odbrana.zaedno so Cuculi Berisha Neziri , a za napadot sto da.kazam , dovolni se Sali i Ejupi , Ertan Hasan kako alternativa...
nikoj ne znae koj kako e ,ke vidime koga ke pocne sezonava ima vreme ne mozeme da zborime pred vreme,sredinata i odbrana nie top spored igracive pa ke vidime sto ke se sluci koj e vo forma koj ne.Абе чекај малце, ти збориш како Неџипи да ќе биде во иста форма како кога замина од Работнички
Па ако игра така може и титула да освоите
Топка нема пипнато пустиот, којзнае во каква форма е...
Положани кога играше кај нас беше различен секоја утакмица. Имаше доста ужасни настапи, а па на некои мечеви беше брилијантен (на пример со ренова и лобчето од пола терен ). Нека поминат неколку кола па ќе оцениме...
Ви фалат брзи крила, играч како Хасани...
За нападот нема да ви коментирам, ќе кажете пристрасно Според мене напаѓачката тројка ви е очајна, кога дошло Сали да биде клучниот реализатор...
Одбраната слично...
За средината се сложувам, одлична ќе ви биде, а со враќањето на Усеини ќе дсобиетѕе и поголема стабилност меѓу одбраната и средината.
Нели си отидоа Демири и Мустафи? Ако дојде и Неџипи, ондак што ќе ви е и устафи во составот...
http://ffm.com.mk/komesarzanatprevari/izvestuvanje-od-3-mfl-jugo-zapad-3125Еве ги и куп двојките:
КУП 1/16 финале
Новаци 2005–Ренова
Од Југозапад претставници се Караорман, Новаци, Славеј и Пелистер. Славеј од Мешеишта е единствена екипа од четвртолигашите која игра во 1/16 финалето од купот, нешто што не се случило подолго време. Влегоа во оваа фаза како побесдници на купот на ОФС Охрид.
До вчера штрајкуваа, денес без ниеден заеднички тренинг се први фаворити за титула?! Не иде тоа така, мајсторе.^
Оти Вардар фафорити?Шо ви фали вас?Еден асолен напаѓач и вие ке ми бидите први фафорити.
Јак спонзор влегва+најфанатични навивачи=прв фафоритДо вчера штрајкуваа, денес без ниеден заеднички тренинг се први фаворити за титула?! Не иде тоа така, мајсторе.
Кој е тој јак спонзор? Што носи играчи кои ни три месеци не им се доволни да се скрасат негде по Светов? Тоа ли ти е тебе асоцијација за јак спонзор?! За ова второво што си го навел, само слатко ќе ти се изнасмеам!Јак спонзор влегва+најфанатични навивачи=прв фафорит