Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
Ќе имате интересна средина, мада којзнае во каква форма се Положани и Неџипи :D
Али затоа нападот ви е кршоина, за одбраната да не правиме муабет :icon_mrgr:
Но сепак доволни се овие играчи за одма да се осигурам дека нема да испаѓате, па мкоже да ви дадам шанси и за Европа :P

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Ќе имате интересна средина, мада којзнае во каква форма се Положани и Неџипи :D
Али затоа нападот ви е кршоина, за одбраната да не правиме муабет :icon_mrgr:
Но сепак доволни се овие играчи за одма да се осигурам дека нема да испаѓате, па мкоже да ви дадам шанси и за Европа :P
Ubedlivo ke imame najdobar sreden red , osven Polozhani , Nexhipi , da ne go zaboravime i Muhamed Useini , tuka se Emini , Taipi , Rexhepi , ne znam sto bidna so Mustafi , tuka e i Ertan Demiri koj mislam deka kje igra vo odbrana.zaedno so Cuculi Berisha Neziri , a za napadot sto da.kazam , dovolni se Sali i Ejupi , Ertan Hasan kako alternativa...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
Ubedlivo ke imame najdobar sreden red , osven Polozhani , Nexhipi , da ne go zaboravime i Muhamed Useini , tuka se Emini , Taipi , Rexhepi , ne znam sto bidna so Mustafi , tuka e i Ertan Demiri koj mislam deka kje igra vo odbrana.zaedno so Cuculi Berisha Neziri , a za napadot sto da.kazam , dovolni se Sali i Ejupi , Ertan Hasan kako alternativa...
Абе чекај малце, ти збориш како Неџипи да ќе биде во иста форма како кога замина од Работнички :D
Па ако игра така може и титула да освоите :pos:
Топка нема пипнато пустиот, којзнае во каква форма е...
Положани кога играше кај нас беше различен секоја утакмица. Имаше доста ужасни настапи, а па на некои мечеви беше брилијантен (на пример со ренова и лобчето од пола терен :D). Нека поминат неколку кола па ќе оцениме...
Ви фалат брзи крила, играч како Хасани...
За нападот нема да ви коментирам, ќе кажете пристрасно :) Според мене напаѓачката тројка ви е очајна, кога дошло Сали да биде клучниот реализатор...
Одбраната слично...

За средината се сложувам, одлична ќе ви биде, а со враќањето на Усеини ќе дсобиетѕе и поголема стабилност меѓу одбраната и средината.
Нели си отидоа Демири и Мустафи? Ако дојде и Неџипи, ондак што ќе ви е и устафи во составот...

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Абе чекај малце, ти збориш како Неџипи да ќе биде во иста форма како кога замина од Работнички :D
Па ако игра така може и титула да освоите :pos:
Топка нема пипнато пустиот, којзнае во каква форма е...
Положани кога играше кај нас беше различен секоја утакмица. Имаше доста ужасни настапи, а па на некои мечеви беше брилијантен (на пример со ренова и лобчето од пола терен :D). Нека поминат неколку кола па ќе оцениме...
Ви фалат брзи крила, играч како Хасани...
За нападот нема да ви коментирам, ќе кажете пристрасно :) Според мене напаѓачката тројка ви е очајна, кога дошло Сали да биде клучниот реализатор...
Одбраната слично...

За средината се сложувам, одлична ќе ви биде, а со враќањето на Усеини ќе дсобиетѕе и поголема стабилност меѓу одбраната и средината.
Нели си отидоа Демири и Мустафи? Ако дојде и Неџипи, ондак што ќе ви е и устафи во составот...
nikoj ne znae koj kako e ,ke vidime koga ke pocne sezonava ima vreme ne mozeme da zborime pred vreme,sredinata i odbrana nie top spored igracive pa ke vidime sto ke se sluci koj e vo forma koj ne.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Све зборовите на еден приател излегубаа точни пред да изиграме кфалификаци ЕЛ ми рече дека Шкендија нема да се засили и дека ке се засилимо со многу кфалитетни фудбалери,а јас се чудев и го прашуем засто не ги земаа тие играчи за да бидеме посилни за ЕЛ се насмее и НЕЗНАМ ми рече :cautious: мирисаше на сумливо и се слуќи тоа што било планирано да се слуќи

Со овја тим што се ќека да го имаме за наше првенство е ТОП но фафорити се вардар

Z

ziko bt

Гостин
^
Оти Вардар фафорити?Шо ви фали вас?Еден асолен напаѓач и вие ке ми бидите први фафорити.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.349
Поени од реакции
8.433
Еве ги и куп двојките:
КУП 1/16 финале

Новаци 2005–Ренова

Од Југозапад претставници се Караорман, Новаци, Славеј и Пелистер. Славеј од Мешеишта е единствена екипа од четвртолигашите која игра во 1/16 финалето од купот, нешто што не се случило подолго време. Влегоа во оваа фаза како побесдници на купот на ОФС Охрид.
http://ffm.com.mk/komesarzanatprevari/izvestuvanje-od-3-mfl-jugo-zapad-3125

Денеска до комесарот за натпревари при ФФМ пристигна известување од страна на 3 МФЛ Југо-запад во кое појаснуваат дека при доставата на учесници на Купот на РМ е направена грешка со тоа што победник на Купот за ОФС Битола е ФК Поешево од с.Поешево кој се здоби со право да учествува во понатамошното натпреварување.

Zmaci renova ke igra so poesevo izgleda na tumbe kafe

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Eve nesto od mene za ova sezona.

Osven Shkendija,Vardar, Metalurg Renova i Bregallnica site drugite ekipi ke se borat za opstanok vo ligata.

Mislim deka ova godina bitkata za shampionska titula ke bide megju Shkendija i vardar.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
^
Оти Вардар фафорити?Шо ви фали вас?Еден асолен напаѓач и вие ке ми бидите први фафорити.
До вчера штрајкуваа, денес без ниеден заеднички тренинг се први фаворити за титула?! Не иде тоа така, мајсторе.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Јак спонзор влегва+најфанатични навивачи=прв фафорит
Кој е тој јак спонзор? Што носи играчи кои ни три месеци не им се доволни да се скрасат негде по Светов? Тоа ли ти е тебе асоцијација за јак спонзор?! За ова второво што си го навел, само слатко ќе ти се изнасмеам! :pos:
П.С Фаворит, а не фафорит ;)

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
treba adminive da otvorat edna tema koj prae greska koj ne:) odma drugive da komentirat faforiti faforiti ccc,temava e makedonsko fudballsko prventsvo.
--- надополнето: 8 август 2012 во 16:15 ---
Bunjamin Shabani novo zasiluvanje vo Shkendija.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom