Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
драга кајгано

што е со америте?????????????? посебно сеа со кошаркава... секаде го читам овој проклето ретардиран збор
толку им е тешко да пишат уште 5 букви? или нешо се тренди, ај сите така ги викаат па чек и јас
АМЕРИКАНЦИТЕ >>>>>>>>>>> АМЕРИТЕ
АМЕРИ
АЛО
КАКОВ ЗБОР Е ОВА
АМЕРИИИИИИИИИИИИ АМЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ко недовршено женско муслиманско име

лека ти ноќ

П

Пепси_

Гостин
кајг.....сакам некој од некаде далеку/блиску да му текне за мене и да ми поклоне ванс патики. е така

а кога ќе ми скисне од чекање ќе одам сам ќе си ги купам :rolleyes:
:нинџ:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се слуша завивање на волк кај мене у маало о.О

H

HITCH

Гостин
Драга, овие од ДПМНЕ биле пресреќни... Македонија влегла во портокаловата фаза, па нека пукнев сви комуњаре с`г...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.290
How much stalking am I supposed to do?
Ми треба Интерпол.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
leandra све тоа е уреду, јас ја сфаќам неговата изреволтираност, но во колумнава нема ништо што би се сметало како ново/скандалозно/загрижувачки деградирачко. Можда ова последново најмлце - но... Знам за луѓе кои дигаат кредити за да земат скапа кола/скапо крпче за да се покажат у друштво кое не им одговара. И овој синдром е се позастапен во нашето поднебје. Се вика ограниченост според замислата на околината во која живее.

Anyways...
Passed down to you...

Се ближи крајот....Па и време му беше.
После тоа - нов лист.

So says Saladin.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
leandra све тоа е уреду, јас ја сфаќам неговата изреволтираност, но во колумнава нема ништо што би се сметало како ново/скандалозно/загрижувачки деградирачко. Можда ова последново најмлце - но... Знам за луѓе кои дигаат кредити за да земат скапа кола/скапо крпче за да се покажат у друштво кое не им одговара. И овој синдром е се позастапен во нашето поднебје. Се вика ограниченост според замислата на околината во која живее.

Anyways...
Passed down to you...

Се ближи крајот....Па и време му беше.
После тоа - нов лист.

So says Saladin.
На секои 6 месеци искача ваков пост како децата не си играат надвор, курци палци, така да нишо ново не е.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ах да ја ебам ваа Германија, колку е жешко неможам да спијам. А за два саати на работа треба да одам.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Драга,
Гледав пак Досие Скопје, секој пат кога гледам се осеќам многу многу гордо, и посакувам да се вратам 20-30 години во времето. Кој промени се случиле за само 10 години..

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Денеска е 38 годишнината од смртта на доајенот, легендата на македонската музика и еден од културните амбасадорите на Македонија, Кирил Манчевски. Кога на медиумите не им текнува да му одадат почит ќе мора некој од нас да се потсети на неговиот живот. За турските серии и актуелните партиско-политички препукувања има место а за легендите за жал нема.....

Неговиот глас ѕвони во бавните и широки, рубато песни, од кои блика сиот лиризам на срцето. Долгите издржано каденци на крајот како да се претопуваат во тишината, толку природно и нежно, како снегулката што при допирот со дланката се топи и исчезнува.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Драга, овие од ДПМНЕ биле пресреќни... Македонија влегла во портокаловата фаза, па нека пукнев сви комуњаре с`г...
Тоа не е ношто ново за нас, одамна Македонија е портокалова, а комуњарите пукнаа :)))

Туку, Кајгана, вчера повеќе у вода отколку на суво. Убаво си минам со другарките. Ми фалеа.

Денов ми почна со малата, ми ја пееше Боби баш ми е гајле додека спиев, и еве ја уште ја пее и се лепи до мене на жешково.

Јас на диета...демек. Не знам зошто сите ме убедуваат дека вака супер изгледам и дека се занесувам со диетите. Оти барем една другарка не рече, да, треба да ослабеш. Имаш 5 кила плус и ке бидеш поубава и поздрава ако си послаба. Ама не....инати. Сите се коо....ти си луда, ех јас да имав задник како тебе, тамам си, да има човек што да фане....Алоооо, луѓе, кои очи ги носите вие што не гледате огромен газ и образи?

И така, денеска на менито иам кисела вода. Ке видиме како ке ме биде.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
На секои 6 месеци искача ваков пост како децата не си играат надвор, курци палци, така да нишо ново не е.
lad, мислиш за крајот? Хах одморот се ближи кон крајот, не е до неискачањето. Оние шо знаат за двосмисленоста, ќе сфатат. Одамна дигнав раце да бидам буквалист.

Заеби се газам од смеење тек сеа го сфатив мислењето. Од толку што е монотона таа колумна ич не обратив внимание дека дури и спомнуваат за децата. Чим толку се повтараат тоаш сигурно работава е сериозна... у смисол на македонската широкоопсегнатост на видик.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Draga... solzi mi techea od smeenje be, mater da mu ebam nenormalna ! :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

П

Пепси_

Гостин
ептен перверзно е кога очекуваш да го шитнеш од тебе тоа мало камче ( аха 9ка) и со секое идење у тоалет си возбуден и очекуваш.....ептен кул нели..... :mad:. муабетот е не пиј сок,а тука иде контра одговор ок швепс ќе си купам :icon_lol:

имам такво црно тенко витко тело и форма,се топам на жешково.....ајде бе ставиме во фрижидерот - ми рече чоколадото.

п.с. да живее америка и денот кога ќе се сретнеме и лично запознаеме :sneaky: :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom