Општи вело муабети, прашања, совети

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
L

.Lost Angel.

Гостин
За Утре има ли некој тука кој сака некоја тура во Скопје да направиме која била локација матка,марков манастир, платвишка река, Скопска црна гора, и др :) ако има некој нека пише пп или тука сеедно :)

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Последниве 2-3 месеца скоро секој ден по 1,5 до 2 часа возев велосипед и морам да се пофалам дека газето ми се стегна квалитетно! :D Рекреација и лесно обликување на нозете и задникот, одлично потрошено време.

L

.Lost Angel.

Гостин
Последниве 2-3 месеца скоро секој ден по 1,5 до 2 часа возев велосипед и морам да се пофалам дека газето ми се стегна квалитетно! :D Рекреација и лесно обликување на нозете и задникот, одлично потрошено време.
Така треба (y) и продолжи така :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
За Утре има ли некој тука кој сака некоја тура во Скопје да направиме која била локација матка,марков манастир, платвишка река, Скопска црна гора, и др :) ако има некој нека пише пп или тука сеедно :)
Да фатиме накај козјак ако си за ?

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Па може ама после 15 часот :) од сабајле тешко зошто сум на работа денеска 3 смена... отприлика за колку време се одеше до козјак? o_O
одприлика два саати у еден правец се оди. Да видиме каков е кворумот може и ноќна вожња да се направи да се собереме 5-6 души.

L

.Lost Angel.

Гостин
одприлика два саати у еден правец се оди. Да видиме каков е кворумот може и ноќна вожња да се направи да се собереме 5-6 души.
Па ајде уште боље имам јас светло и такви ствари :D дај да направиме некако да се собереме повеќе души :sneaky:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Па ајде уште боље имам јас светло и такви ствари :D дај да направиме некако да се собереме повеќе души :sneaky:
Утре ке свртам некое бројче а и peter boss.1 Macedonian.boy123 ако сте за ноќно возење бујрум :)

L

.Lost Angel.

Гостин
Утре ке свртам некое бројче а и peter boss.1 Macedonian.boy123 ако сте за ноќно возење бујрум :)
Macedonian_boy123 ми беше стариот ник на кајгана ова ми е новиот инаку петер го знам само незнам дали се вратил до Охрид бидјќи колку што знам он отиде на одмор ... :) ај ќе ти пуштам мое бројче по ПП па ако можеш јави ми се или титни ми за да знам утре... кое време што како ако најдеме луѓе... :)

Член од
31 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
79
Нарачајте си рачно изработена кошничка за велосипед од врба, димензии по желба 100_3646.jpg

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Macedonian_boy123 ми беше стариот ник на кајгана ова ми е новиот инаку петер го знам само незнам дали се вратил до Охрид бидјќи колку што знам он отиде на одмор ... :) ај ќе ти пуштам мое бројче по ПП па ако можеш јави ми се или титни ми за да знам утре... кое време што како ако најдеме луѓе... :)
Во Скопје се прибирам дури на 24 Август.. се возиме тогаш

L

.Lost Angel.

Гостин
Ај ако може некој да ми каже некоја добра локација за возење во Скопје освен оние стандар Матка,Платвишка река,марков манастир,Кеј,скопска црна гора... некоја друга ... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom