- Член од
- 31 мај 2012
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 79
Така требаПоследниве 2-3 месеца скоро секој ден по 1,5 до 2 часа возев велосипед и морам да се пофалам дека газето ми се стегна квалитетно!Рекреација и лесно обликување на нозете и задникот, одлично потрошено време.
Да фатиме накај козјак ако си за ?За Утре има ли некој тука кој сака некоја тура во Скопје да направиме која била локација матка,марков манастир, платвишка река, Скопска црна гора, и драко има некој нека пише пп или тука сеедно
![]()
Па може ама после 15 часотДа фатиме накај козјак ако си за ?
одприлика два саати у еден правец се оди. Да видиме каков е кворумот може и ноќна вожња да се направи да се собереме 5-6 души.Па може ама после 15 часотод сабајле тешко зошто сум на работа денеска 3 смена... отприлика за колку време се одеше до козјак?
![]()
Па ајде уште боље имам јас светло и такви ствариодприлика два саати у еден правец се оди. Да видиме каков е кворумот може и ноќна вожња да се направи да се собереме 5-6 души.
Утре ке свртам некое бројче а и peter boss.1 Macedonian.boy123 ако сте за ноќно возење бујрумПа ајде уште боље имам јас светло и такви стваридај да направиме некако да се собереме повеќе души
![]()
Macedonian_boy123 ми беше стариот ник на кајгана ова ми е новиот инаку петер го знам само незнам дали се вратил до Охрид бидјќи колку што знам он отиде на одмор ...
Во Скопје се прибирам дури на 24 Август.. се возиме тогашMacedonian_boy123 ми беше стариот ник на кајгана ова ми е новиот инаку петер го знам само незнам дали се вратил до Охрид бидјќи колку што знам он отиде на одмор ...ај ќе ти пуштам мое бројче по ПП па ако можеш јави ми се или титни ми за да знам утре... кое време што како ако најдеме луѓе...
![]()
Oк те држам за зборВо Скопје се прибирам дури на 24 Август.. се возиме тогаш