Фан Клуб: Барселона

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Дај кажете можен состав за утре, кој играчи ви се повикани?
Squad List: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Afellay, Adriano, Fontàs, Montoya, Bartra, Tello, Ilie, Sergi Roberto, and Rafinha

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Interview with Henrik Larsson: “Anyone who say that watching Barça playing is boring it is just because they have no idea [about football]“

Само да ве поздравам, ќе ме нема некое време. Да одморам и јас малце :D

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Дај одјебете од Сонг, не ви го даваме, симнете му се од к*рот, треба да се спрема за новата сезона.
Росел ми врати на мејлот што му го пишав. Отприлика преводот е вака нешто:

- Барса не е веќе заинтересирана за Сонг затоа што Арсенал сакаат 20 милиони за него. Барса очекувала да помине со 10/12.

- Сонг не е заинтересиран за трансфер во Барса затоа што некој (Росел мисли дека е Венгер), за да го убеди да остане му кажал дека да се биде замена за Кеита значи да играш 25 минути годишно +/- продолжетоци.

- Агентот на Сонг нема да прекине да збори дека Барса е заинтересирана за неговиот играч додека Арсенал не му дадат тоа што бара во преговорите за нов договор што значи дека секој ден до крај на летото ќе има приказна за Сонг во Барса.

Толку имаше Росел да каже на темата... ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
- Агентот на Сонг нема да прекине да збори дека Барса е заинтересирана за неговиот играч додека Арсенал не му дадат тоа што бара во преговорите за нов договор што значи дека секој ден до крај на летото ќе има приказна за Сонг во Барса.

Толку имаше Росел да каже на темата... ;)
А Росел да прекине да ги тера Бисквитот и Иниеста да му лижат гз на Сонг?

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1129124/sergio-busquets-talks-up-quality-of-arsenal's-alex-song?cc=5739

http://www.sport.es/es/noticias/barca/iniesta-song-descubrimento-ahora-2180305

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Абе немој само г’з да му лижат. Што сакаш да кажат кога ќе ги праша новинар што мислат за некој играч?

Изјавата на Бускетс е: „Сонг е млад, добар, физички силен фудбалер, кој многу работи. Серџи Роберто е исто така добра опција.“

Мене ми изгледа дека Бускетс не е баш сигурен кој е Сонг.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121

Таква ни е тактиката бе. Пред сезона лижеме гзови, во тек на сезона Платини е тука за нас и тоа е тоа. Вие што сте тиње у тој поглед е ваш проблем.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Момци некој период не бев тука како стојат работиве ја ептен сум изгубен, со кого се игра во брзо време, изгорен сум да ги гледам момциве ?? Како стоиме со формата и повреди ?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Момци некој период не бев тука како стојат работиве ја ептен сум изгубен, со кого се игра во брзо време, изгорен сум да ги гледам момциве ?? Како стоиме со формата и повреди ?
Утре против Јунајтед се игра од 8.
Повреда and shit сме супер, Виља и Пуји се вратија на тренинзи, има шпекулации за можно доаѓање на Агер и Сонг, па ќе видиме до кај ќе тера приказнава.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.597

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

коментаров ми е јак, сите колнат молат за да иде или на ск или на ск+ и овој си коментира

Gorjan Kamcev Да? ... Фала богу, да сте живи. (-:

:pos:

Ај па добра утакмица да падне вечер, ние со чаршафот вие со коктел барот по можност :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.597
коментаров ми е јак, сите колнат молат за да иде или на ск или на ск+ и овој си коментира

Gorjan KamcevДа? ... Фала богу, да сте живи. (-:

:pos:

Ај па добра утакмица да падне вечер, ние со чаршафот вие со коктел барот по можност :D
Тоа би била тешка утакмица за очи. :( Ќе мора со очила за сонце да се гледа. :D
П.С.
Договорот е вие да играте со гостинските(бели веројатно), а ние со домашните дресови. (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да сеа видов, добро е, ќе преживеат фотоапаратите на новинарите :D

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Prviot seriozen test na Tito,se nadevam deka ke zavrsi so ocenka 5 ...Se spekulira najdobriot mozen sostav...

Kajgana Shop

На врв Bottom