Видео блогирање - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.450
Поени од реакции
8.644
Видео блог ( vlog ) e скорo исто како и веб блогирањето но овојпат сето тоа е снимено со камера измонтирано со екфекти во After Effects, Sony Vegas и слични програми и ставено на Youtube :)

има видео блогови според жарн како што е музика,филм,компјутери,игри,живот,животни,телевизија,фотографија...

Балкански јутјуб блогери :

Gasttozz - Србија
Krkan - Босна или Србија точно незнам
Amir Hadžić - Босна
Lukazz -Србија
Dobre ideje -Хрватска
D' CoaZz - незнам од која држава
Cinemania -Босна
Eden na Eden Жаре -Македонија

и ги има уште овие го најдов во моментов ,доволно за почеток ,доколку следите некој видео блогер пишете го

MARCELLO Kako да го направам ова? Gasttozz - Србија мислам само да се кликне на името и да се отвори линк зошто сакам да постирам едни блогови

Само мене не ми се интересни овие? Ок, Жаре дели... не дека е наш, ама подобар е од овие другиве.

MARCELLO Kako да го направам ова? Gasttozz - Србија мислам само да се кликне на името и да се отвори линк зошто сакам да постирам едни блогови
Пиши го името и со маусот направи го плаво и кликни на
AREQC.png
и пиши го линкот , лесно и едноставно:)
--- надополнето: 7 август 2012 во 22:41 ---
Само мене не ми се интересни овие? Ок, Жаре дели... не дека е наш, ама подобар е од овие другиве.
Ни мене нешто посебно не ми се интересни ,ама некад ги гледам ради да се убие досада кога сум дома :)

Овој србинов гасроз има 19 миљони гледања, не верувам дека некој туку така би стискал толку пати. Што е многу многу е.

Гастоз има нешто интересно.
Од овој Мустафа сега пола саат се валав од смеење. :D :ROFLMAO:
Другиве не ми се нешто посебни. Нешто wannabe Реј Џонсун (не го пратам ни него).

За Жаре. (y)(y)(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom