Ицидент за паркинг простор

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин

Незнам кој е побудала тука само дали овој што се прави Паметњакович или овој кој вика да не снима :facepalm:

Во секој случај погледнете доаѓаат да му ја дигнат колата... и на крај само си отидоа :facepalm:

Има право да снима а на овај му следува кривична за напад ако се оди по правило.

Без разлика дали е во право, требало да го згазат ова курлево со срасната четка за варосување на себе!

Вошки јаде овој за доручек,треба по градинки да го праќаат,ќе ги чисти децава од вошки :pos:

иначе,не сфаќам зашто он почна да се буни да не снима дечково ?

како и да е,од една страна,у такви нервозни ситуации,би згазил некој ако ме снима,од друга страна,има право да снима,и ја да сум и да снимам,и да ми забрани некој,лошо ќе пројде...али тоа ти е,кога сите сме со краток фитиљ што би рекле старите :D

Ќе ве изеам за доручек бе вошки едни !

Немој да коментирал некој после мене, ке го изедам ко вошка :sneaky:

Оф, Роберто Беличанец... Се паркирал на тротоар и се сили. :icon_lol:

Оваа пудлава што јадеше трици дека "излези момче" била фашистичка песна.....а тој до него запазете му го гласчето ко од некој "прајд" да е собран(а и нека не ве чуди).

Е тој шо несака да плати казна и што се бунтува,неможете ни да замислите која пара ја врти и какви хонорари влече од пропаганди против општеството(Македонија).

Back
На врв Bottom