Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
дали сте свесни колку џоинти треба да испушите во рок од саат ипол, за да го сватите Стеф Анѓел?
веруј дека не е позгодно...не е баш фино да те праат будала...зашо си праите филм дека ако така кажете испаѓате фини цури...баш напротив...Не е згодно така да ти ја плеснат, си налетал на фина цура
Не се буни, понекогаш и таа причина е вистинита. Не значи секогаш дека сте или ве прави некој будали.веруј дека не е позгодно...не е баш фино да те праат будала...зашо си праите филм дека ако така кажете испаѓате фини цури...баш напротив...
Значи голема е разликата да кажеш : "Не е до тебе до мене е " него ли : Не си тоа што ми требаш...2рово е многу пофер да се каже...пошо по некоја логика ако е првото ако е до нејзе тогаш Он треба да има проблем и он да и раскина ...ако стварно не е до него...значи тука е глупото...у секој случај боље плесни у фаца вистината него ли да глумиш и да праиш некој будалаНе се буни, понекогаш и таа причина е вистинита. Не значи секогаш дека сте или ве прави некој будали.
Едноставно, ништо нема да ти фали, но не си тоа што и треба на дотичната. Не е тешко да се сфати, а и нема потреба толку при срце земање.
Значи голема е разликата да кажеш : "Не е до тебе до мене е " него ли : Не си тоа што ми требаш...2рово е многу пофер да се каже...пошо по некоја логика ако е првото ако е до нејзе тогаш Он треба да има проблем и он да и раскина ...ако стварно не е до него...значи тука е глупото...у секој случај боље плесни у фаца вистината него ли да глумиш и да праиш некој будала
ама чекај зашо да чека ...ако е навитина проблем тој одма ќе и раскине...значи немало проблем и не е до нејзе ...чим на нејзе и смета нешто до него е.... значи не е проблем тоа така што праите само не бидете зачудени ако добиете некоја чудна реакцијаЕ да бе, ќе чека таа вечно тој да се сети дека таа има проблем, па да и раскине.
Шала на страна, секој секого прави будала. Тоа не е ништо ново, иако тешко се прифаќа и никој не може да се навикне на истото. Знаеш колку среќни парови и луѓе ќе имаше доколку сите беа искрени? Ехехеее...
Ајде бе кажи детали, па да те анализираме убаво. Досадно ми е, а вака ептен само во круг се вртиме. Аиде, почни...ама чекај зашо да чека ...ако е навитина проблем тој одма ќе и раскине...значи немало проблем и не е до нејзе ...чим на нејзе и смета нешто до него е.... значи не е проблем тоа така што праите само не бидете зачудени ако добиете некоја чудна реакција
А чупето што мајка бара да пишува со тебе, па и да ти се жали дека не е среќна со дечкото? Ау, ама нејќам такви луѓе!Со едно чупе си пишуваме и пораки и се,но ми спомна дека со дечкото шо оди сега е несреќна и дека многу ме свиѓала.Мене не ми е нешто посебно и не ме бендисва многу,но ете сакам да излезам,пред се малку глупо е ама сакам да ми дај..Одам со тој став :/ Ама ми е страв да не сака врска,и така ми личи работава,ама не сум спремен за врска,сакам онака да си излегуваме.Се во ред ама како да му го кажам тоа и да не ме свати погрешно,Не сакам никаква врска само сакам да излегуваме.
Поздрав
Пред и да помисли да ти даде, викни ја на муабет ѝ кажи ѝ го твојот став, нешто како: „Здраво. Не ми се бендисуваш многу-многу, ама би сакал да ми дадеш (биди спремен да те фати на контрадикција, бидејќи ако сакаш да ти даде *ја бендисуваш* доволно). Не сакам да знам ништо во врска со дечко ти ниту зошто си несреќна, а и не сакам да имам врска со тебе. Сакам само да излегуваме, ако дојде до секс да се секснеме и толку. Како ти изгледа ова?“Со едно чупе си пишуваме и пораки и се,но ми спомна дека со дечкото шо оди сега е несреќна и дека многу ме свиѓала.Мене не ми е нешто посебно и не ме бендисва многу,но ете сакам да излезам,пред се малку глупо е ама сакам да ми дај..Одам со тој став :/ Ама ми е страв да не сака врска,и така ми личи работава,ама не сум спремен за врска,сакам онака да си излегуваме.Се во ред ама како да му го кажам тоа и да не ме свати погрешно,Не сакам никаква врска само сакам да излегуваме.
Поздрав
Болдираното малку збунува... Сакаш да ја заборавиш, а си заљубен во неа? Дај те молам малку повеќе објасни.Najprvin pozdrav do site clenovi na forumov,nov sum..
Se padnavme vo ist klas so nejze i jas posle nekolku meseci sosema se zaljubiv vo nejze a prethodno edvaj i ja primetuvav .Normalno sea pocnav da i se pustam ama ona me odbivase ko demek ne sum nejzin tip ne me sviga bla bla.. i taka stanavme bliski prijateli i ja zamarav mn znaci i nz sea dali od sozaluvanje taa prifati da izleze na sostanok so mene i tamu se smuvavme i posle toa ona prifati taka ko muvatori da bideme ...Za odprilika eden mesec padna i prviot sex a vo megjuvreme jas uste poveke se zaljubiv vo nejze a onaa ni aber od zaljubuvanje ne me ni saka ne me ni sviga samo onaka mi vika demek me saka ko licnost ko prijatel a seuste se muvame i seuste imame seksualni odnosi...JAs iskreno ne mozam veke vaka nz zasto ali sakam da ja zaboravam sto mislite dali treba toa da go napraam i kako .i kazete sto mislite vie za devojcevo koe iskreno barem me saka ko licnost i stv i zna4am ama mene krivo mi e oti ne e zaljubena vo mene i ne me saka na toj nacin na koj jas nejze ja sakam .. :/ pozzzz. od BITOLA
Sakam da ja zaboravam samo radi toa sto ona ne e zaljubena vo mene... :SБолдираното малку збунува... Сакаш да ја заборавиш, а си заљубен во неа? Дај те молам малку повеќе објасни.
Фино лепо почни да си бараш друго чупе.Najprvin pozdrav do site clenovi na forumov,nov sum..
Se padnavme vo ist klas so nejze i jas posle nekolku meseci sosema se zaljubiv vo nejze a prethodno edvaj i ja primetuvav .Normalno sea pocnav da i se pustam ama ona me odbivase ko demek ne sum nejzin tip ne me sviga bla bla.. i taka stanavme bliski prijateli i ja zamarav mn znaci i nz sea dali od sozaluvanje taa prifati da izleze na sostanok so mene i tamu se smuvavme i posle toa ona prifati taka ko muvatori da bideme ...Za odprilika eden mesec padna i prviot sex a vo megjuvreme jas uste poveke se zaljubiv vo nejze a onaa ni aber od zaljubuvanje ne me ni saka ne me ni sviga samo onaka mi vika demek me saka ko licnost ko prijatel a seuste se muvame i seuste imame seksualni odnosi...JAs iskreno ne mozam veke vaka nz zasto ali sakam da ja zaboravam sto mislite dali treba toa da go napraam i kako .i kazete sto mislite vie za devojcevo koe iskreno barem me saka ko licnost i stv i zna4am ama mene krivo mi e oti ne e zaljubena vo mene i ne me saka na toj nacin na koj jas nejze ja sakam .. :/ pozzzz. od BITOLA
HAhahaha dobro ti e ova druze ali se toa i so nejze go pravam i na kraj pak koga ke ja prasam dali e zaljubena vo mene ona sekogas negativno mi odgovara sto da napraam kako da napraam da se zaljubi vo mene... ? :O Inace def. ke me ubije ako me vidi so druga... xDФино лепо почни да си бараш друго чупе.
Ако сакаш поголема пажња од женски, најди си некоја шо сака да се гали и да се држвите зарака ко одите удолу, и ко ќе гледате филм да се упика у тебе, демек ладно ќе и било..
Али да знајш та твојта ко ќе те види со друго чупе, глата ќе ти ја скрши.
Шо мислиш, зашто љубомора и љубов слично се пишуваат?