Абе што збориш?
Јас со никого никогаш немам делено никакви пасворди ниту па сум барала. Знам колку е тоа глупаво и колку може да испадне проблем од ситница, дури и да нема ништо сериозно. Помирни сме сите кога не знаеме се`. Но, во конкретниот случај, штом веќе дошло до тоа, си е*ало матер се`. Девојката и да сака нема никогаш да ја врати довербата во дечкото. Не се мачка на леб, претешко е и скоро невозможно. Мене врската помеѓу нив двајца ми е прилично јасна и претпоставувам до кај би стигнала. Но бидејќи неам друг совет за девојката затоа што се` е веќе излишно да се каже, и` советував да прави како него. Тој мангуп, таа нека биде помангупка. Таа го сака и не и е лесно да го остави, а тој е веројатно добар манипулатор штом ја натерал да го сака, а истото не го чувствува кон неа. Е сега, ако сака уште да се гњави со таков бескичмењак, барем нека флертува и таа, за полесно да го поднесува тоа. Така можеби со тек на време ќе наиде на некој подобар, за овој идиотов да го откачи полесно. Ем ај клиар нау?
п.с. Стеф и Петар, ми го разубавивте денов!