Тенис, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Надал не играше па затоа не освои никаков медал а ја не невавим за Надал па незнам зошто треба да одговарам за ова.

Но Федерер го изгуби трофејот за кој зборуваше уште од 2004.
За кого навиваш?

Изгубил изгубил, Федерер сеуште ги има сите рекорди под ракав, и е на 1 место, така да не гледам ниаков проблем од овој пораз. Исто така има и сребрена медаља и злато во двојки.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сребро > никаков медал.

не знам што ви е поентата со вакви постови само?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сребро > никаков медал.

не знам што ви е поентата со вакви постови само?
Глупости!:facepalm:
Само им ја девалвираат играта и постигнувањата на тенисериве со мизерни постови. Сега уште фали да почне некој, а Кафелников кога освои кај беше Федерер или Надал.

Дај остајте го Надал и Федерер на мира, ако не знаете да дискутирате ко што треба....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Поентата е да се радуваш на пораз, наместо да навиваш за својот играч :)
Најботското нешто што постои, не е спорт за таквите. Него стварно имавте право кога пишавте дека и подфорумов станал крш :facepalm:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Редно беше Murray да освои нешто на Вимблдон, кој ќе гледаше пак плачење доколку не освоеше. Go Team GB! :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
Му се поклопија коцките? :eek: Ги уништи и Ноле и Федерер. Јес да речиш дека му се поклопиле доколку играше со некој од надвор од топ 5 и така стигнеше до злато ама ...
Ги уништи де, не го негирам тоа, ама вакви Ноле и Федерер еден по друг да начека на голем турнир, а плус и Надал ќе е тука, мало ... морген.
Пишав погоре, никој од нив не ја тестираше неговата психа, што на голем турнир милион % ќе биде случај, па ене кај беше Вимболдон, сите видовме како помина тој тест на Мареј, еве каде е и Америка, ќе го правиме муабетот тогаш кога многумина ќе се уверат колку Мареј '' напреднал '' на тој план.

А и со Ноле беше далеку од импресивен, 100 брејк можности имаше Ноле ама ниту една не искористи и тоа по негови глупи неизнудени грешки, еве и денес ниту еден брејк не направи против Дел По а уверен сум дека ваков однос на голем турнир од него нема да видиме, бар не вака мизерен да е, истово и за Федекс важи, преголемиот напор последниов период и шлагот на тортата, мечот со Дел По, си го направија своето, но за некој месец во Америка убеден сум во тоа дека Се ке си дојде на свое место, или Федекс, или Ноле, или Надал ( освен овој ако нема проблеми со повредата ) а за истакнување е и Дел По.

Нејсе, не е темава за ова, ајде, забегавме.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.360
Поени од реакции
113.717
Ај не мешајте баби и жаби, не ги мешајте Пекинг и Лондон. Само ќе кажам дека не се согласувам со Син за поклопувањето на коцките пошо јас под поклопување на коцки сфаќам да ти се падне ептен лесен ждреб и да ги избегнеш најдобрите, у случајов на пример Мареј со Ферере да играше у 1/2 финале. Ама да ги победиш Ноле и Федекс и да ги остаиш на 0 сетови не е баш поклопување на коцките, тоа е резултат на добра и константна игра. Е сеа дали ќе продолжи и понатаму со оваа игра или ќе се испосере одма на следниот турнир тоа неможе никој да го знае додека не го види. И да, малоумен муабет е дека Федерер е за во пензија, прв е сеуште и актуелен освојувач на Вимблдон и сребрениот медал од ОИ.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Поентата е да се радуваш на пораз, наместо да навиваш за својот играч :)
Јас тоа мелам на форумов со месеци, ама кога пишувам канти тропаат...:facepalm:
Драго ми е за Мареј, редно време беше да ја прекине традицијата он секогаш да биде трагичарот. Баш ми е мило што и он стигна да се израдува на злато.
И Федерер заслужува, но Федерер има све освоено, така што моите симпатии беа наклонети повеќе кон Мареј овој пат.
И Дел Потро сепак стигна до медал, после тоа што го покажа против Федерер, го заслужи. Ноле ќе има и други шанси, има и наредна Олимпијада, не е толку страшно, млад е. :)
П.С Секако јас ќе се надевам на уште едно злато на Рафа...:icon_mrgr:

Член од
1 август 2012
Мислења
7
Поени од реакции
2
За Мареј и Дел Потро итн. А најмалку за Федерер Џокович и Надал .
druze iskacaj od temava i idi komentiraj sah podobro bi ti odelo tamu...i pocni da navivas za rusevski ako. ne ne go osporuvam tvoeto '' navivanje'' za Del Po i Marej samo ako najmalku navivas za golemava 3ka togas nz so da ti kazam djabe go gleas ovoj sport

R

Rigel Kent

Гостин
Јас тоа мелам на форумов со месеци, ама кога пишувам канти тропаат...:facepalm:
Драго ми е за Мареј, редно време беше да ја прекине традицијата он секогаш да биде трагичарот. Баш ми е мило што и он стигна да се израдува на злато.
И Федерер заслужува, но Федерер има све освоено, така што моите симпатии беа наклонети повеќе кон Мареј овој пат.
И Дел Потро сепак стигна до медал, после тоа што го покажа против Федерер, го заслужи. Ноле ќе има и други шанси, има и наредна Олимпијада, не е толку страшно, млад е. :)
П.С Секако јас ќе се надевам на уште едно злато на Рафа...:icon_mrgr:
Mnogu verojatno , bidejki vo Brazil na zemja ke igraat najverojatno za zal :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.360
Поени од реакции
113.717
Mnogu verojatno , bidejki vo Brazil na zemja ke igraat najverojatno za zal :)
Затоа Рафа не играше во Лондон, им остаи малце простор и на другите, иначе со три злата по ред апла најдобар ќе беше. :D Шала на страна има цели 4 години до Бразил, таму 100% на земја ќе се игра, доколку биде здрав Рафа тешко дека некој ќе му го одземе второто злато од ОИ. Али има време до тогаш да не забегуваме натака. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom