Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Пишувам у име на другар ми значи ситуацијава е следна.
Се запознал со девојчето пред едно 3 месеци,уште на прв поглед и фрлил око,е сеа тој е многу добар другар со неа,па некако не му е згодно да не биде одбиен или нешто у тој фазон,а пред некој ден,се распрашал за еден момак кој исто му е другар и ја свиѓал истата девојка,тој веќе бил у фаза на пуштање али оваа го игнорирала.Што да прави дали да почека уште некое време,или уште вечерва у акција да стапува?
Вие машките треба да научете дека ако еднаш станеш пријател со девојката, засекогаш ќе си остане така.
И фрлил око, и што чекал?
Кажи му да си бара друга.
И тој другарот да си бара друга.

Член од
9 февруари 2012
Мислења
35
Поени од реакции
12
Вие машките треба да научете дека ако еднаш станеш пријател со девојката, засекогаш ќе си остане така.
И фрлил око, и што чекал?
Кажи му да си бара друга.
И тој другарот да си бара друга.
Stvar langelina :O Druze odi drugarot tvoj uste vecer neka ja lapa :D se e mozno deneska ako stanala drugarka ne mozelo ejjjjjjjjj ne Postoi masko zensko drugarstvo ...

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Се запознал со девојчето пред едно 3 месеци,уште на прв поглед и фрлил око,е сеа тој е многу добар другар со неа,па некако не му е згодно да не биде одбиен или нешто у тој фазон,а пред некој ден,се распрашал за еден момак кој исто му е другар и ја свиѓал истата девојка,тој веќе бил у фаза на пуштање али оваа го игнорирала.Што да прави дали да почека уште некое време,или уште вечерва у акција да стапува?
4x3 = дури 12 шанси (ако сметаме минимум ситуација кога она искачала еднаш у викендот и ако само тогаш упознавала машки ) и` остаил да запознае друг. Па каде со тоа? Кога ќе видите нешто добро, бркајте го пошо иначе е ризик јак! :)

H

-HRO

Гостин
Таа нити го одбила другар ти, нити му рекла дека го сака само како пријател од ова што го прочитав.
Нека си стапува во акција и нека не му ја мисли ако ја свиѓа.
Се се почнува од пријателство. После или си френдзоунд, или од обична другарка имаш девојка.
Тоа е ризик кој мора да се превземе и сите сме го превземале, така да кажи му на другар ти: Go ahead and don't be a pu*sy! :D

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Во акција. Нека побара од другарката да му помогне во справување со неговите сексуални потреби. Ако му е вистинска другарка, ќе му помогне. Ако не е, ќе го одбие и тој ќе сфати дека треба да си бара подобри другарки.

Поздрав и со лесно.

S

Stef Bachatero

Гостин
Од почетокот на запознавањето девојката знае што ќе прави со машкото.Ако машкото ја допира и дава комплименти и се смешка тоа значи дека има шанси.Но 3 месеци не се чека 3 состаноци се доволни за да се види што ќе биде од машко женската врска.Повеќе од тоа и стануваш нејзин психијатар...Нормално ако ти плаќа супер ако не јас не би и бил рамо за плачење.

Zebulon

Шабан страјкс агејн
Член од
20 јули 2012
Мислења
143
Поени од реакции
156
Ако машкото ја допира и дава комплименти и се смешка тоа значи дека ма шанси.
Оваа мојава е тежок намќор. Кај треба да ја допирам да почне да се смешка? Означи на сликата подолу.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не знам дали за овде или Здравје да го постирам прашањево али дајте нешто чаре за антипотење? Препрепремногу се потим if you know what i mean. Дури и срам ми паѓа на моменти :oops:

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Не знам дали за овде или Здравје да го постирам прашањево али дајте нешто чаре за антипотење? Препрепремногу се потим if you know what i mean. Дури и срам ми паѓа на моменти :oops:

Момче младо, мислам дека на светот не постои човек што не се поти, а тоа 'премногу' е твое лично доживување кое, најчесто, не соодветствува со реалноста.

Ја ти советувам да имаш пакетче влажни марамици при рака и стикче, за да се освежиш од време на време.

Поздравче!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Од почетокот на запознавањето девојката знае што ќе прави со машкото.Ако машкото ја допира и дава комплименти и се смешка тоа значи дека има шанси.Но 3 месеци не се чека 3 состаноци се доволни за да се види што ќе биде од машко женската врска.Повеќе од тоа и стануваш нејзин психијатар...Нормално ако ти плаќа супер ако не јас не би и бил рамо за плачење.
Како ќе ја допираш одма коа ќе се упознаеш жити се?? едино можеш да ја допираш ако одма се смуваш а вака без ништо е премногу манијачки...лесно е да се познае дали те сфиѓа или не...се е до погледот...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Момче младо, мислам дека на светот не постои човек што не се поти, а тоа 'премногу' е твое лично доживување кое, најчесто, не соодветствува со реалноста.

Ја ти советувам да имаш пакетче влажни марамици при рака и стикче, за да се освежиш од време на време.

Поздравче!
Душиче ја :oops:

:D

S

Stef Bachatero

Гостин
Како ќе ја допираш одма коа ќе се упознаеш жити се?? едино можеш да ја допираш ако одма се смуваш а вака без ништо е премногу манијачки...лесно е да се познае дали те сфиѓа или не...се е до погледот...
Не е до погледот до насмевката е :).Допири како да предизвика емоции.Леле кутрата што ти се десило и ја допираш за рамо.Да се чувстува добро за да има доверба во тебе.Несвесно креираш доверба и привлечност.

Член од
6 август 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Очајно ми треба вашиот совет. Имам двегодишна врска. Го сакам , ме сака, многу ми е убаво со него, но има само еден проблем. Фејсбук ми ја уништува врската. Пред да почнете да ме осудувате, да ви ја раскажам целата приказна. Бевме заедно 3-4 месеци кога за првпат дечко ми ме седна на компјутер и ми рече да го отворам фб. Бидејки немав што да кријам, го сторив тоа. Кога дојде неговиот ред, да го стори истото, имав што да видам. Мислејки дека ги избришал - тој само ги архивирал - безброј пораки пишувани на различни девојки. Девојките беа непознати, а ги имаше во главно од оние разголените, провокативните, имаше и стари и млади, и мажени со деца, а пораките - флертувачки, и со комплименти. Станав од компјутер и си тргнав да си одам. Ме стигна, ме молеше, ме преколнуваше, немало веќе така да прави, тоа за него било само забава. Му простив, а уште од истиот момент станав болно љубоморна. Врската ни функционираше одлично, ама во глава сеуште го носев сомнежот дека го прави истото. После некое време му побарав јас пред мене да отвори фб - несакаше. Беше повеќе од јасно дека таму имаше работи што јас не требаше да ги видам. Пак се скаравме, и пак се простивме. Еден период имав и негова лозинка, и тој имаше моја. И како во добро познатата „ако нешто се случило двапати ќе има и трет пат“, тоа се повтори уште неколку пати. Ќе прочитав некој разговор што заборавил да го избрише, ќе додадеше некои што не ги знае... Кавгите беа неизбежни. Еден ден си ја смени лозинката и рече дека подобро било да ја немам. Немало да се караме, а тоа за него било минато немало да прави така и сл. Јас се согласив ама тој незнаејки дека јас имав активирано на мобилен да ми стасуваат пораки од неговиот фејсбук - продолжи со тоа. Прочитав порака од некоја девојка, и добив известувања за неколку боцкања. Не можев да издржам и му кажав дека знам се. Пак кавга, му раскинувам, ама не можам да издржам и се враќав назад. Еве две години како одиме, а приказната е иста.
Барам совет за тоа што да направам. Дали да сум уште со него? (веќе два дена како му раскинав, не кревам на телефон ни ништо). Инаку врската без фејсбук ни е прекрасна. Можам и раката во оган да ја ставам дека ме сака. Ама зошто прави такви работи. Пораките што сум ги прочитала во ниеден момент не наговестуваат дека тој имал нешто со тие девојки. Тие се некои непознати, ама ете тој им пишува. Им симнува ѕвезди. Се боцка со разголени типки. Јас тоа веќе не можам да го издржам, ама и не сакам да го загубам. Сакам совет како да го вразумам да не го прави тоа?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Смирете се, дај му го твојот пасворд и прави му го истото. Ама истото! Кога ќе се лути, кажи му "Боли а?". Не се расправај и не се правдај. Кога ќе боцне, боцни и ти, кога ќе пише пораки, пишувај и ти итн. Терај така ладнокрвно додека не се смени или додека не се скрши се` скроз. Нема друг лек за твоево двоумење, за жал.

Kajgana Shop

На врв Bottom