Трансфер од еден факултет на друг

• Креатор на темата Креатор на темата realnostaetoa
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 август 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво на сите,
Има едно нешо , шо многу ме мачи...Дали може некој што веке се има, или знае некој кој што се има префрлено од факултетот Гоце Делчев во Штип на Кирил и Методиј во скопје, поточно на медицина...да ми каже како иде тоа, и дали можам да се префрлам после првиот семестар.. ? :)
Или пак немора да бил на медицина, на било која насока..само дали е можно и кога..после прв семстар, после цела година...како иде тоа? Ве молам одговорете ми ! :)

Секако дека може, кои се условите не знам, треба да појдеш во соодветниот факултет и да прашаш во студентски прашања.

Секако дека може, кои се условите не знам, треба да појдеш во соодветниот факултет и да прашаш во студентски прашања.
pod soodveten fakultet mislis , da otidam vo stip na toj da prasam ili na ovoj u skopje da prasam..toa ne mi e jasno ?

pod soodveten fakultet mislis , da otidam vo stip na toj da prasam ili na ovoj u skopje da prasam..toa ne mi e jasno ?

:)
Во тој во Скопје, прашај каква е процедурата и кои документи ти требаат.
Потоа ќе се отпишеш од твојот факс и ќе си ги земеш сите документи и ќе ги предадеш во другиот факс.

:)
Во тој во Скопје, прашај каква е процедурата и кои документи ти требаат.
Потоа ќе се отпишеш од твојот факс и ќе си ги земеш сите документи и ќе ги предадеш во другиот факс.
okej ..fala mnogu, inache ti ja imash praeno ovaa procedura?

деца - баталете што ве учи владава - сите на факултет
брзо ќе дојде време кога ќе прашувате К А К О............
како од факултет да се префрлам за некоја диплома за работа
К А К О ...за фурнаџија...бербер...малтерџија...молер...монтер и сл.

деца - баталете што ве учи владава - сите на факултет
брзо ќе дојде време кога ќе прашувате К А К О............
како од факултет да се префрлам за некоја диплома за работа
К А К О ...за фурнаџија...бербер...малтерџија...молер...монтер и сл.

До некаде и се согласувам со тебе и дедо ми истото ми го зборува: Внучко занатот фрла пари!

сакам да прашам студент сум на пмф а сакам да направам трансфер на филозофски дали е тоа можно и од кога од втор семестар или од в година?

сакам да прашам студент сум на пмф а сакам да направам трансфер на филозофски дали е тоа можно и од кога од втор семестар или од в година?
od septemvri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom