- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 2.809
- Поени од реакции
- 2.631
види дали ќе можеш преку отворот за вентилација во ВЦ-тоАбе се убаво... ама еве пр.. живееш на 3ти спрат во зграда ... и шо праиме?? како јас да го инсталирам тоа?
види дали ќе можеш преку отворот за вентилација во ВЦ-тоАбе се убаво... ама еве пр.. живееш на 3ти спрат во зграда ... и шо праиме?? како јас да го инсталирам тоа?
а сестро како мислиш ти до 3ти да ги спуштам цевките или.. нз како оди сето тоа.. али мора да биде поврзано со станот.. нема телепатски да го добивам ваљдаМислам дека е добра работа, плус и некое агреаготрче или како се вика за складирање на струја Гледав во Македонија незнам во кој град беше човеков има 3 колектори 1 за користење 2 за складирање, и не ни плаќа струја на државата, секогаш има Плус има и систем ако опадне напонот да земе струја како и сите други од далеководи или трансворматори Не ме фаќајте за збор незнам тоно како му одеше процесот но ног пари заштедуваше со тоа колекторите
--- надополнето: 3 август 2012 во 00:18 ---
Брат на покриовот на зградата
Слабо си ги измешавме половите ама не ти го прочитав никот сори, неќна така и со мацедалиен направив Иначе па за цефки не е проблем, исто како со парното Сеа што ке треба повеќе цефки..ама ако се договорите со повеќе станари можете да онадите главна цефка и после од таа цефка споредни да испаѓаат/излегуваата сестро како мислиш ти до 3ти да ги спуштам цевките или.. нз како оди сето тоа.. али мора да биде поврзано со станот.. нема телепатски да го добивам ваљда
ова е претеризам... прво ајвар ни забранија да праиме по дворови, после гаќите да не сме ги сушеле на тераса... сега и ова со струјата... значи стварно бетер од ѓупци не направија.... многу сум им благодарна за реформиве... се чуствувам преродена...
Никако што има да инсталираш, фино лепо крпата на рамо и ке звониш кај комшијата и ке му речиш...Абе се убаво... ама еве пр.. живееш на 3ти спрат во зграда ... и шо праиме?? како јас да го инсталирам тоа?
Еј да а што правиме со маживе, они кај комшивките ли ке одат ?Никако што има да инсталираш, фино лепо крпата на рамо и ке звониш кај комшијата и ке му речиш...
Извини комши дали можи да се истуширам.
Не вервам дека би те одбил, барем јас нема
ахах абе нема ни кајче бесплатно.. а камоли туширање..Никако што има да инсталираш, фино лепо крпата на рамо и ке звониш кај комшијата и ке му речиш...
Извини комши дали можи да се истуширам.
Не вервам дека би те одбил, барем јас нема
Зошто да не ? Ако е некој онака ептен мх мх..ем ке си уживаш ем ке штедиш само да не си зафатена оти тоа ке биде многу голем проблемахах абе нема ни кајче бесплатно.. а камоли туширање..
а богами да плаќам секој втор ден кај комшијата... не е на арно...
Е мажите нека се челичат со ладна вода, битно е понежниот пол да ни е среден и чист.Еј да а што правиме со маживе, они кај комшивките ли ке одат ?
Иначе чоек ја би и рекол дека нема топла вода (Да ја зафркнам малце а и да си почека да се стопли )
Кој рече за плаќање нешто, ке си се префатите па и ти колку си чудна. Сега гледај комшијата да е помлад, мислам онака таманахах абе нема ни кајче бесплатно.. а камоли туширање..
а богами да плаќам секој втор ден кај комшијата... не е на арно...
Хх, досеа ми се нема прикажано ваква шанса ама и да ми се пружи ке знам како да постапамЕ мажите нека се челичат со ладна вода, битно е понежниот пол да ни е среден и чист.
Инаку колку ти знај и тебе газотттт, куче едно
уфф да ти кажам комшииве ми се срцки... ептен се сехи... се е над 60... абе да ти е мерак да отидеш и да прашаш за туширање..Зошто да не ? Ако е некој онака ептен мх мх..ем ке си уживаш ем ке штедиш само да не си зафатена оти тоа ке биде многу голем проблем
Надежта последна умира, ама на поклонет коњ забите не му се гледат. Каква е таква е, ем капена ем чиста башја задоволна. Ако се покажиш секој ден ке иди на туширање, некогаш и два пати. Спотнала де од жешкотоХх, досеа ми се нема прикажано ваква шанса ама и да ми се пружи ке знам како да постапам
Само да не биде некоја грда или стара
Е зорт те тера на све, кој ти е крив сега дека во старски дом живеешуфф да ти кажам комшииве ми се срцки... ептен се сехи... се е над 60... абе да ти е мерак да отидеш и да прашаш за туширање..
ти и владе сакате мене да ме направите убиец.. така ми стои работава..
види.. и тоа си има некои предности... пр пола од нив се глуви и слепи ..Е зорт те тера на све, кој ти е крив сега дека во старски дом живееш
Не ти ја знаевме ситуацијата не се нервирајуфф да ти кажам комшииве ми се срцки... ептен се сехи... се е над 60... абе да ти е мерак да отидеш и да прашаш за туширање..
ти и владе сакате мене да ме направите убиец.. така ми стои работава..
Е тоа е тоа..зависи хахаНадежта последна умира, ама на поклонет коњ забите не му се гледат. Каква е таква е, ем капена ем чиста башја задоволна. Ако се покажиш секој ден ке иди на туширање, некогаш и два пати. Спотнала де од жешкото
--- надополнето: 3 август 2012 во 00:59 ---
Е зорт те тера на све, кој ти е крив сега дека во старски дом живееш
ќарот и зијанот се браќа.Не ти ја знаевме ситуацијата не се нервирај
Е тоа е тоа..зависи хаха
Битно е да се работоспособнивиди.. и тоа си има некои предности... пр пола од нив се глуви и слепи ..
Е да, ако ти стои колекторот на нивно место ајт по 500-че од колектор..а има место за 20-30 некаде и фазла па да ти кажам и добра пара е..е дури тогаш ке заштедишќарот и зијанот се браќа.
Море како што тргна работата и бизнис можат да направат тие што живеат на поткровје