Со дечко ти се прцате у гз?Па не за џабе сме створени како МАЖ и ЖЕНА. Да било нормално ќе сме биле само мажи или само жени.
Сигурен си дека би имало 10 желки, што ќе имаат наредба да удрат некого?Сите сте јаки воини зад тастатура, ама пред само 10 желки некако, тивки сте ми. Еден ќе мавне и сите ќе бегаат.
Сите протести е истото.Сигурен си дека би имало 10 желки, што ќе имаат наредба да удрат некого?
Не се прцам у гз, а останатото што го правам не го правам со жена, туку со маж како што и треба да биде.Со дечко ти се прцате у гз?
Му го пушиш?
Ако, да, те молам објасни ми како тие 2 работи се природни и нормални?
И не ме терај да ставам слики од хомосексуални однесувања кај животните.
Сите протести е истото.
И две желки без наредба да се, ќе се најде некој паметен нив што ќе ги трефне па пак ќе бегаат тие 150 души шо уствари не ги мрзело да искочат од дома.
Point and case.
У тренд е денес да си хомо? Не си у тек со времето ако не си хомо или?STRAIGHT IS NOT NORMAL....ITS JUST COMMON !
Очигледно дека не свати некои работи, ај вака - слободно изразување е она изразување кое не штети никому и кое се гради одделно од туѓиот став и размислување..со еден збор, оние кои не им се допаѓа или не ги интересира хомосексуалците и бисексуалците да излезат да ги бараат своите права,нека си седат дома и нека не се замараат..меѓутоа луѓе,бидете свесни дека секој ваш омразен коментар овде, може да чини еден камен по глава на некое дете,поради тоа што сака само да му биде пријатно у своја кожа..сигурно не би сакале да се најдете на негово место..иако секогаш кој гради зид..на крајот околу себе го гради...У тренд е денес да си хомо? Не си у тек со времето ако не си хомо или?
А зашто да не?Какви права барате бре? ДА МОЖЕТЕ ДА ПОСВОЈУВАТЕ ДЕЦА?