Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
Прашуваш која е подобра за да знаеш која да ја ставиш во музеј? Ондак 7300GTGeForce 6600GT 256MB, GeForce 7300GT 512MB
Прашуваш која е подобра за да знаеш која да ја ставиш во музеј? Ондак 7300GTGeForce 6600GT 256MB, GeForce 7300GT 512MB
dragi gospodine Sephiroth,Vaseto dobro poznavanje na hardverot e ocigledno i sekoja cest za toa,no na mnogu postovi imam primeteno deka odgovarate na ostanatite kako so omalovazuvanje i so nesoodveten odgovor,samo da naglasam deka site ne mozat da gi sledat najnovite tehnoloski dostignuvanja,znaci ako covekot prasal koja megu tie dve graficki odgovorete mu,a ne da prasuvate dali ke gi cuva vo muzej ili doma za spomen i dolgo sekavanje,pozdravПрашуваш која е подобра за да знаеш која да ја ставиш во музеј? Ондак 7300GT
Графичките се права антика, јас имав 6600GT до пред една година и беше сра*е за нови игри. Само го советуваме да не направи некоја глупост. Поздрав.dragi gospodine Sephiroth,Vaseto dobro poznavanje na hardverot e ocigledno i sekoja cest za toa,no na mnogu postovi imam primeteno deka odgovarate na ostanatite kako so omalovazuvanje i so nesoodveten odgovor,samo da naglasam deka site ne mozat da gi sledat najnovite tehnoloski dostignuvanja,znaci ako covekot prasal koja megu tie dve graficki odgovorete mu,a ne da prasuvate dali ke gi cuva vo muzej ili doma za spomen i dolgo sekavanje,pozdrav
Ако не одговорам така дрско и безобразно, некој ќе се направи будала и навистина ќе купи една од тие 2 графички. Помагам дури и кога мислиш дека не помагам.dragi gospodine Sephiroth,Vaseto dobro poznavanje na hardverot e ocigledno i sekoja cest za toa,no na mnogu postovi imam primeteno deka odgovarate na ostanatite kako so omalovazuvanje i so nesoodveten odgovor,samo da naglasam deka site ne mozat da gi sledat najnovite tehnoloski dostignuvanja,znaci ako covekot prasal koja megu tie dve graficki odgovorete mu,a ne da prasuvate dali ke gi cuva vo muzej ili doma za spomen i dolgo sekavanje,pozdrav
Кога веќе мораш од овие две.... првата (8600)Да земам 8600GT 256mb 128bit DDR3, или HD 4350 512MB DDR2, 64битна?
WTF?:pos2:И ја се мислев за таа, иако од прва бев за атито.Иначе ја видов 8600-кава на YT, дека ја пушта Dirt 2 на маx.Фала многу.
Не верувам во ова ама баш ич не верувам.Еве ваљда може на медиум - макс детали, но на помала резолуција.
Max детали без DX11, и Теселација?Еве ваљда може на медиум - макс детали, но на помала резолуција.
Проблемот е што јас играм на иста резолуција, све на максимум (нормално без DX11 уклучен пошо немам таква графичка) на HD 4850 и Q8200, а типов игра на тие сетинзи со AMD 5000+ процесор и со 8600GT и скоро ич не му кочи. ПреварантMax детали без DX11, и Теселација?
Шо е финтата со тоа Теселација(не ми се смејте, не сум ПРО)Проблемот е што јас играм на иста резолуција, све на максимум (нормално без DX11 уклучен пошо немам таква графичка) на HD 4850 и Q8200, а типов игра на тие сетинзи со AMD 5000+ процесор и со 8600GT и скоро ич не му кочи. Преварант