Велес

M

Moon Child

Гостин
криви се полицијата што ќе пуштат 2 до 3 џандари навечер и ќе шетаат ко пендраци.
Уште па да шетаат џандарите. Вчера видов двајца на трговски кај Џајо си седеа. Сакав да ги сликам, ама ај да не си ја барам бељата.
--- надополнето: 28 јули 2012 во 17:13 ---
За Болетос си слушнал ли?
Живеам кај Багремче, замисли таа певаљката до кај мене се слуша како Рика секоја вечер, којзнае шо се дешава внатре :pos::vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Живеам кај Багремче, замисли таа певаљката до кај мене се слуша како Рика секоја вечер, којзнае шо се дешава внатре :pos::vozbud:
Јас лани си ги слушав цело време.....можев кафана да отворам кај мене дома, тоа музиката се слушаше како кај мене у соба да е :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Не .. Појма неам ..прв пат слушам еве ..
Да не ти враќам на пораката, тука јавно, ако го интересира некој плус да види.

Болетос ти е одма спроти новата бензиска на брако, преку улица.
Си има стандард сарбош музика, и плесачици шо ти играат, се прави муабет дека може да си позајмиш некоја од нив на неколку саати.
Имам седено со другари внатре, ама не до касно, ги фанав само додека играа на маса, онака од мерак да видам шо има. Интересна сарбош атмосфера :)

M

Moon Child

Гостин
Да не ти враќам на пораката, тука јавно, ако го интересира некој плус да види.

Болетос ти е одма спроти новата бензиска на брако, преку улица.
Си има стандард сарбош музика, и плесачици шо ти играат, се прави муабет дека може да си позајмиш некоја од нив на неколку саати.
Имам седено со другари внатре, ама не до касно, ги фанав само додека играа на маса, онака од мерак да видам шо има. Интересна сарбош атмосфера :)
Jaс имам чуено дека само браќата одат таму :cautious:

B

Black Guard

Гостин
Fala junak za objavava a dali moze da znam koj si??? Zs poznavam samo edna mashka lichnost koja mi pomognala i dve do tri zenski.
Настрана давање крв или коскена срж,но некако потегов го наоѓам контроверзен,имено единките не фалични или поточно не се во состојба да живеат нормално,па да се размножат...овие се слепи,јас не спорам околу хуманиот акт,туку спорам колку навистина држи вода т.е си можел на време да ги спасиш од агонијата,ист случај кога откриваат дефектно дете и го вакумираат,поентата ми е тие кученца воопшто не живеат,од друга страна ако си љубител ма кучиња и остали примитивни форми на живот тогаш би било природно да се одбере соодветен specimen,штета голема, најверојатно кученцата немаат уште многу живот

Член од
30 јануари 2007
Мислења
9
Поени од реакции
2
Настрана давање крв или коскена срж,но некако потегов го наоѓам контроверзен,имено единките не фалични или поточно не се во состојба да живеат нормално,па да се размножат...овие се слепи,јас не спорам околу хуманиот акт,туку спорам колку навистина држи вода т.е си можел на време да ги спасиш од агонијата,ист случај кога откриваат дефектно дете и го вакумираат,поентата ми е тие кученца воопшто не живеат,од друга страна ако си љубител ма кучиња и остали примитивни форми на живот тогаш би било природно да се одбере соодветен specimen,штета голема, најверојатно кученцата немаат уште многу живот
Kuchencata se zivi moj mlad junaku. Kako da go sprecham nivnoto raganje koga ne znam koja e kuchkata a tie shto imaat kuchki ne ni sakaat da gi steriliziraat vikaat neka ragaat i posle gi frlaat neli e toa grev junak? Neli e zalno? Zamisli zena bremena se raga ne go saka bebeto i op frli go ubavo e toa neli? Ne zezaj. Inaku kuchencata bea 9 mali tri pochinaa a ostanatite 6 ostana zivi blagodarenie na Doktor Anastas i edna devojka. Edno vdomiv vo Bitola, drugo vo Skopje edno vo Veles i ostanaa ushte dve.

M

Moon Child

Гостин
Бил ли некој на Чеплес сега брзо, и да не имате поима како се движат цените од ноќ во домот?

M

Moon Child

Гостин
150 од вечер, 50 спиење со шатор, од човек. :)
Мој совет, мавај со шатор. Најубаво!
Може и со шатор? Ама ладно е таму :unsure:
Туку, не сум била досега, а сакам да отидам па затоа прашувам. И ако не те мрзи накратко шо нуди домот? Мислам, има ли кујна, какви се собите, дали е чисто...?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.484
Поени од реакции
6.867
Може и со шатор? Ама ладно е таму :unsure:
Туку, не сум била досега, а сакам да отидам па затоа прашувам. И ако не те мрзи накратко шо нуди домот? Мислам, има ли кујна, какви се собите, дали е чисто...?
Чисто, зависи што подразбираш, за мене(бев лани) беше петка. обична соба со еден куп кревети внатре, војнички на 2 спрата шо се. Чаршафите се чисти и постелнината. Кујната е одделен објект од домот, внатре јадеш нешто, и одма си ги миеш садовите што си ги користел. Гостите се грижат за општата хигиена, и засега е добро.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
На Чеплес немам одамна отидено, ама моментално мислам дека и посредено, а и повеќе народ има на Папрадиште. Спиењето мислам дека и таму е истата цена, ама мислам дека повеќе на Папрадиште одат луѓево отколку на Чеплес.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Кикбокс клубови кои нудат тренинзи насабјле ? :) Во велес да се :)

B

Black Guard

Гостин
Зошто не се ангажираш во Црвен крст,имамногу млади и се трудат,чуму ќе ти е кик бокс,поарно џогирај или втора опција али малку луда е одбираш насока и одржуваш правец(на пр рид) и мораш д поминеш,да се искачиш а за назад бираш друга насока али без Cheating само да те предупредам мене при еден таков обид раката ми заврши во гипс,али е позабавно од кик бокс гарантирам посебно ако си со некое моме:D .

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Зошто не се ангажираш во Црвен крст,имамногу млади и се трудат,чуму ќе ти е кик бокс,поарно џогирај или втора опција али малку луда е одбираш насока и одржуваш правец(на пр рид) и мораш д поминеш,да се искачиш а за назад бираш друга насока али без Cheating само да те предупредам мене при еден таков обид раката ми заврши во гипс,али е позабавно од кик бокс гарантирам посебно ако си со некое моме:D .
Какво моме бе замене не е таков спорт, дома сите каси од вратите ги искршив нема во што да мавам имам вишок на енергија..

Kajgana Shop

На врв Bottom