Сакам да студирам Архитектура

Член од
29 јули 2011
Мислења
36
Поени од реакции
4
Од прилика какви прашања имаше на демото :unsure: .... ?

Член од
14 јуни 2012
Мислења
1
Поени од реакции
1
decki da ne ima nekoj slikano rezultati od vtoroto demo testiranje, ako ima nekoj go zamoluvam da mi prati..fala

*eLeNa*

мјаѕ.ιgℓєѕιαѕ ^^
Член од
6 март 2008
Мислења
98
Поени од реакции
16
decki da ne ima nekoj slikano rezultati od vtoroto demo testiranje, ako ima nekoj go zamoluvam da mi prati..fala
Не ни текна да се договориме некој сликата на форумов да ја праќа или да каже дека има.. :/

Член од
29 јули 2011
Мислења
36
Поени од реакции
4
Се припрема некој за приемен :свиркам: .....

Член од
8 јуни 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Каква литература ќе користиш ... :вонзем:
Ништо посебно...Ќе ги користам материјалите од подготвителната настава за првите 10 прашања, а за другите 10 навистина не знам како да се подготвувам.
Ако некој има идеја, или можеби материјали слободно нека помогне:)

Уште едно прашање за сите: дали некако можат да се набават прашањата од ланскиот приемен (дали некој се сеќава од каков тип беа прашањата и сл.)?

Член од
15 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
0
Поздрав :)

За полагање на предметите се полага на колоквиум или се полага на испит?

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Za da studirate na ovoj vid na fakultet treba da se mnogu mnogu talentirano kreativni, ako sakate da bide nesto od vas , ako ne ste talentirano kreativni nisto so diplomata.

Член од
9 август 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
има ли некој што студира на архитектура и дизај во штип на Гоце Делчев

Член од
27 декември 2011
Мислења
7
Поени од реакции
11
дали се запиша некој на iknow, и дали кога ја испрати пријавата го доби тој ID бројот шо треба да го имаме за на уписот?

Член од
16 септември 2011
Мислења
36
Поени од реакции
3
дали се запиша некој на iknow, и дали кога ја испрати пријавата го доби тој ID бројот шо треба да го имаме за на уписот?
Dali pred da ja ispratite elektronskata prijava se pojavija nekoi linkovi za da ja simnes prijvata vo .pdf format i da simnes nekoi drugi (kako prijava za soglasnost deka nema da gi baras dokumentite vo rok od 3 meseci i primer za uplatnicata kako da ja potpolnis)??? Im potpolnuvav i na drugi kaj niv ovie raboti gi imase... a toa za ID brojot toj e onaj broj sto se naogja vo desniot goren agol na stranata kaj sto treba da gi proveris podatocite dali si gi napisal pravino ( predposleden cekor)...

Kajgana Shop

На врв Bottom