Вонредно генерално собрание на ФФМ: Илчо Ѓорѓиоски едногласно избран за претседател на ФФМ!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ауф каква стравотија.Груевски,Камчев и овој како марионета ставен ќе му ја ибат мамата на фудбалот.Не ми е само јасно кај се кај нас навивачите и спортските работници и љубители на фудбалот.Ова е катастрофа над катастрофите.Груевски реши и од тоа пари да прави и да си го пуни џебчето.(n)(n)(n)
А демек до сеа, фудбалот беше топ, совршено беше се, ружи цветаа, па сега ќе дојде овој и ќе го уназади... Нема поголемо дно од ова моментално. Не велам дека е добар или не, велам дека треба да почекаме да почне со работа, па потоа да го коментираме.
Хари си имаше 10 години да си се покаже, видовме што покажа. Едно големо ништо.
Нека почне овој со работа, па после ќе го критикуваме/фалиме. Не може на нероден Петко капа да се крои.

И еве додека Србија,Бугарија,Грција,Словенија итн. си освојуваат медали на олимпијади,ние се повеќе си тонеме и тонеме.
Во фудбал? Кој од овие земји жити се е напред во фудбалот? Грција предничи тоа е факт, ама и кај останативе ситуацијата МОМЕНТАЛНО не е розева.
Темава е за ФФМ и за македонскиот фудбал генерално се прави муабет, не за другите спортови.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А демек до сеа, фудбалот беше топ, совршено беше се, ружи цветаа, па сега ќе дојде овој и ќе го уназади... Нема поголемо дно од ова моментално. Не велам дека е добар или не, велам дека треба да почекаме да почне со работа, па потоа да го коментираме.
Хари си имаше 10 години да си се покаже, видовме што покажа. Едно големо ништо.
Нека почне овој со работа, па после ќе го критикуваме/фалиме. Не може на нероден Петко капа да се крои.
'
Проблемот е тоа што вие не разбирате дека Харалампие претходно и Илчо сега не се тие кои носат одлуки..односно нема што да се покажи Илчо како што тврдиш ти бидејќи тој е таму поставен како статуа и Власта кажува што како ..Хари немаше што да покаже бидејќи од 2007 навака почнаа да се делат сојузи во повеќето градови и имаше триста проблеми со ВМРО кој сакаа да го сменат а неможеа...до кога ќе разберите дека кај нас политиката е длабоко навлезена и Власта кажува што како..Илчо си е поставен колку така мислиш има некоја функција тој???..

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
'
Проблемот е тоа што вие не разбирате дека Харалампие претходно и Илчо сега не се тие кои носат одлуки..односно нема што да се покажи Илчо како што тврдиш ти бидејќи тој е таму поставен како статуа и Власта кажува што како ..Хари немаше што да покаже бидејќи од 2007 навака почнаа да се делат сојузи во повеќето градови и имаше триста проблеми со ВМРО кој сакаа да го сменат а неможеа...до кога ќе разберите дека кај нас политиката е длабоко навлезена и Власта кажува што како..Илчо си е поставен колку така мислиш има некоја функција тој???..
Ок, тоа сите го сфативме, но јас сакам да сум оптимист и да верувам дека барем тоа што е Хари тргнат е чекор понапред. Не можам да судам за некој, без да видам како работи. Ако се покаже исто како Хари, ќе бидам гласна против него исто како што бев и за Хари.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ок, тоа сите го сфативме, но јас сакам да сум оптимист и да верувам дека барем тоа што е Хари тргнат е чекор понапред. Не можам да судам за некој, без да видам како работи. Ако се покаже исто како Хари, ќе бидам гласна против него исто како што бев и за Хари.
не те разбирам..тврдиш дека сфати во делот за политиката а потоа пишиш дека да почекаме да се докаже???..едноставно нема што да се докаже истите луѓе се Илчо е поставен како статуа..Илчо не кажува ништо..Илчо нема да работи како што треба бидејќи други не му дозволуваат..едноставно е

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
не те разбирам..тврдиш дека сфати во делот за политиката а потоа пишиш дека да почекаме да се докаже???..едноставно нема што да се докаже истите луѓе се Илчо е поставен како статуа..Илчо не кажува ништо..Илчо нема да работи како што треба бидејќи други не му дозволуваат..едноставно е
Ја сфаќам јас политиката, само што немам обичај да плукам пред да видам/не видам резултати. Кога резултатите ќе изостанат тогаш ќе мрчам, а до тогаш мудро ќе молчам и ќе ја следам ситуацијата.
Ме сфати сега? Како тип на човек сакам да оставам простор за изненадување.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ја сфаќам јас политиката, само што немам обичај да плукам пред да видам/не видам резултати. Кога резултатите ќе изостанат тогаш ќе мрчам, а до тогаш мудро ќе молчам и ќе ја следам ситуацијата.
Ме сфати сега? Како тип на човек сакам да оставам простор за изненадување.
Добро

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Ajдееееееее се испаѓа како што реков. Гомната почнаа да се местат. Ова свињава со стрелкава потпретседател на Македонија Ѓ.П. кога ''штрајкувавме'' што ги лапаше парите од трансфери на играчите и парите Благоја што ги даваше идеа кај него у џеб дочека да седне у ФФМ. Цело Ѓорче му ја плука колата кога му е паркирана гомно едно.
Браво браво..... МРШ !!!!!!!!!!!!!!!
fsdjkas.png

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Не,не. Ова не смрди туку корни.. По се, изгледа дека Илчо е играч на Хари, Хари на Грујо има ли крај на кругот ? Омерагиќ исто така дел од играта. Браво само напред. Веќе не викам ФФМ Мафија, туку Македонија мафија.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Или во превод - седам на пруга, воз со брзина од 300 км на час доаѓа кон мене ама јас сум оптимист дека ќе преживеам :pos::pos:
Инаку што сте се запнале бе цело време ВМРО та ВМРО?? Демек кога СДСМ беше на Власт Хари си беше супер и фудбалот цветаше? Хари си е Хари и кој и да е на власт тој ќе си биди ист. А и власта си е власт така да работите тешко да се сменат. Едино ако Грујо посака да среди нешто можи ќе не биди

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Или во превод - седам на пруга, воз со брзина од 300 км на час доаѓа кон мене ама јас сум оптимист дека ќе преживеам :pos::pos:
Инаку што сте се запнале бе цело време ВМРО та ВМРО?? Демек кога СДСМ беше на Власт Хари си беше супер и фудбалот цветаше? Хари си е Хари и кој и да е на власт тој ќе си биди ист. А и власта си е власт така да работите тешко да се сменат. Едино ако Грујо посака да среди нешто можи ќе не биди
Па мубаетот на сите ни е дека сите се исти..и СДС да беше иста слика ќе гледавме некој не ги брани нив..ама реалноста е таа и ти неможиш да убедуваш или пак да тврдиш дека ен е така кога апла се гледа дека Власта на чело со Груевски кажува што и како ќе биди во фудбалот во МКД..Харалампие и Илчо се само марионети

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Хари има пуштено тешки корења неможе така лесно да се искорени,со Платини е гз и гаќи заедно прават дилови и ги боли кур за македонскиот фудбал.
Но пошто народот неке повеке да го гледа поради неговите далги ете дава отказ има нов лик доага Илчо и демек имаме нов човек и ни даваат лажна надеж а всушност он е статуа или марионета на Хари.
Тоа е сфатете МАК фудбалот ни е пералница за пари и местење утакмици и така сака Уефа,чим си прави дилови со Платини.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Хари има пуштено тешки корења неможе така лесно да се искорени,со Платини е гз и гаќи заедно прават дилови и ги боли кур за македонскиот фудбал.
Но пошто народот неке повеке да го гледа поради неговите далги ете дава отказ има нов лик доага Илчо и демек имаме нов човек и ни даваат лажна надеж а всушност он е статуа или марионета на Хари.
Тоа е сфатете МАК фудбалот ни е пералница за пари и местење утакмици и така сака Уефа,чим си прави дилови со Платини.
Го чекам денот кога ќе му здосадиме на Платини, па кога ќе не рокнат некоја суспензија да им светни на сите.. Јас со душа го чекам тој ден пошо само на тој начин може да дојде до позитивна смена во ФФМ:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Го чекам денот кога ќе му здосадиме на Платини, па кога ќе не рокнат некоја суспензија да им светни на сите.. Јас со душа го чекам тој ден пошо само на тој начин може да дојде до позитивна смена во ФФМ:
Треба Платини да си отиде или да цркне и да не биде повеке прв човек на Уефа за да почне МАК фудбалот да иде во нагорна линија,иначе вака курац.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Па мубаетот на сите ни е дека сите се исти..и СДС да беше иста слика ќе гледавме некој не ги брани нив..ама реалноста е таа и ти неможиш да убедуваш или пак да тврдиш дека ен е така кога апла се гледа дека Власта на чело со Груевски кажува што и како ќе биди во фудбалот во МКД..Харалампие и Илчо се само марионети
Хари и не е баш марионета. Тежок мафијаш е тој со врски насекаде. Е сега што државата реши да ја преземи работата е друга приказна. Не можи Хари со државата

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
харалампие си замина од претседателското место во ффм и готово, фудбалот во македонија ќе цвета!
ќе имаме доста мал коефициент за квалификација на европски, светски. клубовите од македонија редовно ќе играат во европските купови.
од трансфери на млади македончиња во врвни клубови менаџерите нема да можат глава да кренат, а маедонските тимови ќе триат раце.

Kajgana Shop

На врв Bottom