- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 615
- Поени од реакции
- 221
Абе имам 25 години и последниве 5 до 6 години одам за Охрид барем на еден викенд обавезно. Само не ми е јасно како може постојано истото да се случува. Последниве години, значи искрено внимаваме со друштвово да не правиме галама, ама па сите домаќини како хистерични, мислиш те чекаат за да се расправаат. Значи си одиш дома, влегуваш во ходник, шепотиш, одиш до тоалет се вракаш и ете ти доага некој ти вика потивко, овде луге спијат. Па ако треба за да дојдам до собата што ја издаваат да пројдам помеѓу баби, вујни и останати не издавајте соби бе луѓе.
Влегувам во продавница, продавачот разговара со тој пред мене и му вика, вчера вечерта дојде со девојка дома а. И јас си мислам ке му рече браво, ја плесна ли, ама овој да ми дадеш 350 денари за нејзе. Дечково околу 18 години му вика па си отиде за еден саат она не спиеше тука, овој па не ми е гајле, друг не смее да влага во куќата/
Сега ке одам од петок до недела пак и сигурно ќе има за што да се пишува. Кажав еднаш пак ке напишам, значи одам до Охрид, зошто за превоз давам 300 ден и можам да се вратам кога сакам, и да прошетам со тие другари со кои не сум можел да се договорам за некаде на море.
Влегувам во продавница, продавачот разговара со тој пред мене и му вика, вчера вечерта дојде со девојка дома а. И јас си мислам ке му рече браво, ја плесна ли, ама овој да ми дадеш 350 денари за нејзе. Дечково околу 18 години му вика па си отиде за еден саат она не спиеше тука, овој па не ми е гајле, друг не смее да влага во куќата/
Сега ке одам од петок до недела пак и сигурно ќе има за што да се пишува. Кажав еднаш пак ке напишам, значи одам до Охрид, зошто за превоз давам 300 ден и можам да се вратам кога сакам, и да прошетам со тие другари со кои не сум можел да се договорам за некаде на море.