Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.312
Ne deka sum strastven navivac na Roma ne deka ja falim ama po moe,mojata Roma do posledno 38 kolo ke se jade so Juventus za titula....Sekako Volcicata ke ja izede Zebrata :) Shala na strana Roma i Juve mi izgledaat kako najseriozno konkurenti...Inter so Stracatela ( po moe ) i nepoznatiot Milan nema sto da baraat mislam...
FORZA ROMA !!!!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Нормално е дека го прави за доброто на тимот. Ама, ако е невин ке го докаже тоа и нема ич да биде суспендиран. Работата е што он не верува дека ке го докаже тоа. Една варијатна е не верува во судот, а другата знае дека е крив. Јас ги оставив двете опции отворени не избрав ниедна од нив. А Мидл Дистанц е убеден дека целиот свет е против Јуве
За што да е невин?па самиот Каробио изјави дека Конте одбил да ја намести,ќе биде суспендиран затоа што не пријавил,кај го има тоа?зашто другите не ги суспендираат од Сиена??како тоа само Конте и неговиот помошник да бидат суспендирани?за ова со Конте е најматно,нема никакви докази,зашто не ти зборам за Бонучи на пример?за него е јасно,ама ова е ептен матно,значи имаш збор од Каробио против Конте и цел тим на Сиена кои го негираат,и сеа зашто само Каробио е испитуван а другите не?што тие не се релевантни?и зашто ФИГЦ да го суспендира Конте ради зборот на Каробио?и само тоа,без никаков доказ?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ајде интерашите се криеле не сакале да се мешаат или незнам што а кај се лациалите што ги нема 3 години на форумов?:D слушам сезонава ќе газеле со звучни засилувања како тој од бурса му го заборавив името. :pos:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Абе што ги направивте вие Милан и Интер ептен слаби, а Рома парче прави..ќе видиме со новиот тренер, и за Енрике се очекуваше многу, па зад Интер пак беа, а Интер толку катастрофална сезона немал одамна.
Јувентус е фаворит за титула, но ако не се засили со класа напаѓач тешко дека ќе парира на сите фронта.
Исто Наполи има добар тим, плус сега ќе има шанса да игра Варгас.
Ништо, ќе видиме на полусезона како ќе биде, лигава се послаба и послаба е.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274
Јас и ти кладба ?
Ајде бе :) Ако заврши Лацио на една од првите 10 позиции да ми купиш дрес од Лацио, и тоа од Клозе, ќе го подарам на некој (не е битно што ќе правам де), а доколку заврши на една од 11 - 20-та позиција (што нема да се случи :icon_lol:) јас тебе од Торино

Па и не е лош :icon_lol:

Се шалам за дресот на Торино ;) кажи што сакаш?

F

FuckYouAll

Гостин
Ајде бе :) Ако заврши Лацио на една од првите 10 позиции да ми купиш дрес од Лацио, и тоа од Клозе, ќе го подарам на некој (не е битно што ќе правам де), а доколку заврши на една од 11 - 20-та позиција (што нема да се случи :icon_lol:) јас тебе од Торино
Се шалам за дресот на Торино ;) кажи што сакаш?
Знаев дека заради Клосе ти се симпатични Лацио.:D
Иначе ништо јас нејќам.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274
Знаев дека заради Клосе ти се симпатични Лацио.:D
Иначе ништо јас нејќам.
Не ми се симпатични, Клозе што си го поштувам тоа си е друго. Од Италија ги сакам Рома, него мислам дека Лацио имаат добар тим.

Сепак фуфка ти за кладбата а :icon_lol: знам те разбирам, не сакаше тоа да го кажеш ;) се случува да се каеме откако кажеме нешто погрешно (па и смешно) :D
--- надополнето: 31 јули 2012 во 02:06 ---
Иначе ништо јас нејќам.
Можеби јас сакам :D
Ќе ми купиш дрес од Клозе? :icon_lol:

F

FuckYouAll

Гостин
Не ми се симпатични, Клозе што си го поштувам тоа си е друго. Од Италија ги сакам Рома, него мислам дека Лацио имаат добар тим.

Сепак фуфка ти за кладбата а :icon_lol: знам те разбирам, не сакаше тоа да го кажеш ;) се случува да се каеме откако кажеме нешто погрешно (па и смешно) :D
Јас капа од Јуве сакам:D
--- надополнето: 31 јули 2012 во 02:08 ---
Можеби јас сакам :D
Ќе ми купиш дрес од Клозе? :icon_lol:
Немат да имат потреба да ти купвам.:icon_mrgr:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274
Јас капа од Јуве сакам:D
--- надополнето: 31 јули 2012 во 02:08 ---

Немат да имат потреба да ти купвам.:icon_mrgr:
Сега кажи тука пред сите дали кладбата важи или не. А не пред компјутерчето (или лаптопчето :icon_mrgr:) да ми се криеш. :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274
Важит бе, како не. :D
Не се срами, кажи си ако не важи, само друг пат не фрлај се како риба на копно или како што некои би кажале: пред да рипнеш не викај оп :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom