Ако си ми ги читаја постови порано ке си приметија дека нега праву куманово лас вегас, или дека праву муебти демек у Куманово тече мед и млеко, само ти реплицира на тој ти што збореше за базен, за улице, за плоштад, а на све тој ти ништо не ми одговараше и почна да ме вреѓаш како сам некој комуњар ретардиран, и ја не викам дека Куманово е елитан дел од Берлин, ама како што можу да виду на чело сс Цица доста работе се правив, доста работе се средуев, доста работе изгледав како што треба да изгледав и ангажирасе човек, а што е најважно сам се снаваѓа од различни фондови све тој да се финансира без никакву помош од владу, што за разлику од Скопје и сс Коцета све му е финансирано од владу, за кои финансие цела држава плаќа данак, тамо и ја да сам градоначалник ке граду што ми кажев, а у Куманово моментално и најверојатно Циц е најспреман човек за туј функциу, тој е мое мислење, а за разлику од тебе викаш Циц бија лопужа и што ти ја знам, дај докази или барем некои сумњиви ствари што ги прави да ти поверују што тој лошо прави, ако ми докажеш одма ке почну и ја да збору дека е лопужа, а овакој сс маубети извадија га мермер ставија поефтин бекатон без докази, улице не ги направија а реално сви улице су реновираин или се реновирав, базен га оспоруеш незнам зашто, кеј исто такој ти смета и тој незнам зашто, спорт и затој се ангажира и тој ти смета и тој незнам зашто, дај ми докази ке ти поверују и ке ми га смениш мислење за њега дека нега бива за тој место, а не овакој од чаршиски муабети да треба да поверују!