Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Едно прашање...Имам HTC Sensation XE и би сакал да гледам некој филм на него. Дали е можно? Што програм ќе ми треба? Или па ако може онлајн кажете ми некоја веб страна. Пробав ставив еден филм од пц во моб ама не сака да го отвори...позз

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Samsung S3 - http://www.ledikom.com/mobilen.php?id=197&cid=7
HTC One X - http://www.ledikom.com/mobilen.php?id=185&cid=4

Кога би бирале меѓу овие два кој би го одбрале. Дали вреди да се плати 4500 повеќе за самсунгот или не?
Јас се напалив на Самсунгот, и чекам да дојдем септември за да продолжам договор. Лично ми е фаворит. HTC-то е далеку од лошо и сигурно нема да згрешиш за било кој да се одлучиш. Иди види ги двата обавезно, поиграј со нив па одлучи. Самсунгот го имаат изложено во ВИП, можеш да си играш со него.

Член од
4 јануари 2009
Мислења
91
Поени од реакции
5
imam sony ericsson w100 spiro mi se zezna fletot, go zameniv se kako sto treba i sega koga ke go vklucam svetnuva ekranot na pocetok i nesaka da prodolzi da se aktivira???? sto bi mozelo da e?

Член од
10 јули 2010
Мислења
127
Поени од реакции
45
Ваше мислење за Sony ericsson Xperia arc???За колку пари може да се најде и други мобилни слични на овие???

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Да не знае некој како се рутира Vodafone Smart 2 ? Гледав едно клипче на youtube, го симнувам фајлот, го ставам во мемориската, го гасам мобилниот, држам Volume+ и копчето за палење и не ми излева тоа во клипчето туку All data will be reset. continue ( такво нешто .. и има да потврдам или да откажам ).. Help?

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Прегледај го приврзокот 44046

Знае некој што е работава? Кога ќе го отворам во ПЦ телефонот не ми ги покажува ти што треба да бидат, sounds,themes,pictures....туку празно само отвара(сликата) и морам да праам нови фолдери по телефонот за да стаам некој фајлови во него. Пр. Сакам да стаам песна, и откако ќе ја стаам во тел. не ми ја покажува во Music, туку надвор од сите фодери. :) ако ме разбравте, толку можев да објаснам. :)
Anyone? по трет пат. :D + Неможам да праќам ништо од други телефони, ми вика Memory full...

Член од
14 април 2007
Мислења
23
Поени од реакции
2
Imam Samsung Galaxy S3.Mi pukna stakloto pri pad.Koi mi se opciite za zamena.Kolku cini i kade mozam da go naprvam toa

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Другар, Хајвејот е кинеска кофа полна со гомна само одозгора има шлаг, немам понатака што да коментирам за фирмава, инаку Самсунгот ти е боље, и за апликации и за музика, батеријата добро држи, од мене толку твое си е што ке си купиш.
--- надополнето: 30 јули 2012 во 02:17 ---
Другар, Хајвејот е кинеска кофа полна со гомна само одозгора има шлаг, немам понатака што да коментирам за фирмава, инаку Самсунгот ти е боље, и за апликации и за музика, батеријата добро држи, од мене толку твое си е што ке си купиш.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
--- надополнето: 30 јули 2012 во 02:17 ---

Ти се заебаваш? Хуавеи може како марка е непознат овде но го гази самсунгот буквално.
Има андроид како прво, 600 мегахерци процесор, 256 мега рам. Што сакаш повеќе? Самсунгот е канта. Има некој глуп оперативен.
еве ти споредба
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4448&idPhone2=4204

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Ти се заебаваш? Хуавеи може како марка е непознат овде но го гази самсунгот буквално.
Има андроид како прво, 600 мегахерци процесор, 256 мега рам. Што сакаш повеќе? Самсунгот е канта. Има некој глуп оперативен.
еве ти споредба
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4448&idPhone2=4204
Ти другар пробуваш да ми докажеш дека Кинезите се подобри од Јапонците од Јужна Кореа во технологија??? немој вакви работи .

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ти другар пробуваш да ми докажеш дека Кинезите се подобри од Јапонците од Јужна Кореа во технологија??? немој вакви работи .
А ти друже кај виде дека ти пиша дека Кинезите се подобри од Јапонците?
Од тие 2 телефони, Huawei-то е подобро, тој Samsung поима нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom