Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Кара миа,
ништо поубаво од природа.Затоа деновиве целосно ќе и се посветам . :icon_lol:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Sometime I fight my demon, sometime I just hug'em.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Викендов живеам во минатото и убаво ми е!!!:love: Ги преживувам убавите моменти од детството, си ја слушам Наталија Ореиро исто кога имав 12 години... и се уште ги знам на памет песните. Тоа е тоа! СРЕЌНА СУМ!

Ех какво среќно дете бев, со ништо не се замарав, гледам и слики од тоа време... Цела соба само постери од Еминем плус еден мега постер од The Simpsons...:pipi:

You know what Dre? I don't like your attitude..:pos:

Ќе ја рокнев песнава и сите цдиња и се исклучував од светот. Леле колку го сакав...

Уште да ја најдам онаа детскана песна: Џабе ти е, џабе ти се мачиш можеш и на дрво да се качиш, џабе само време ти си губиш, не се кажува така дека љубиш...:ROFLMAO:

И оваа песна... знаеш ли колку ја сакав:

Нормално дека не знаеш...:icon_mrgr:

Аххххххххххххх....:oops:

EDIT: ЈА НАЈДОООООООООООООООООООООООООООООООВ! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Тука можеш многу тролски да настапиш, на следното вакво прашање кажи им дека имаш дечко. :D
сигурен сум дека и тебе, а и повеќето млади луѓе им ги поставуваат овие прашања. мене искрено не ми се ризикува со таква вест да ги шокирам, затоа ова предложи му го на некого друг или ти пробај си. :D
п.с. фала на добронамерниот совет :LOL:

H

HITCH

Гостин
Драга,

Овој д`н, ах овој д`н... к`д ќе заврши бре?!?! Братучед ми од Америка е дојден со семејството и кај нас треба да дојдат на ручек, оти им се јадело рибја чорба, а мене ме бивало најмногу. Значи да се преброиме, ние 4 луѓе, тие 4 луѓе, братучетка ми 4 луѓе и тетка ми = 13 гладни стомаци. Јас направив рибја чорба, ама не испадна `ко што треба. Абе, како да ти кажам... Го изрендав патлиџанот за сос за месото на скара и наместо во тавата, јас го бапнав у тенџерето со чорбата и си го сварив. Абе, една убава боја што испадна... што да ти кажам, очи го јадат, ама вкусот, красатко е малку од патлиџанот.. Ај, да сварам сега супа од готовите и да ја смирам мајка ми малку. Кутрава жена пред срцев удар е.

:pos: :pos: :pos:

Важно какви туљумби имам направено... Што би рекла Марија Антоанета: „кога народот нема леб, нека јаде колачиња.“ Ај, отидов да правам супа, овие тргнале. :LOL:

Attachments

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Jao Voislave jebem ti kevu kompeksasku.
Za kuro mi ste. Aj cao.
--- надополнето: 29 јули 2012 во 00:54 ---
Te zezam de. Ja izgubiv kreativnosta. Jao kakva pozitiva zraci od lugjevo na forumov. VIe me pravite popameten.
I tie so ne se kapeni da se iskapat.
Kompleksasu mamu ti jebem ke te lezam zimi majka.
--- надополнето: 29 јули 2012 во 00:57 ---
A,da ke zaboravev.
VRATETE MI JA MUZIKATA NAZAD.
Na Havaite madam, od 1 do 100 i nazad.
zimi se.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
Мојата 70ѕ, 80ѕ, 90ѕ плејлиста е најубавата на цел свет! Дефинитивно јас сум ја промашил деценијата во која сум роден...
Прекраснотии! :love:

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
I'm back suckers
хахаха.. тоа е, старата добра изрека Куд поџеш, код Кајгане опет доџеш.. или како беше? -_^

нвм.. битно е да се дружиме! :*

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150
Едноставно нели, на некои луѓе им треба по една евентуално по две воспитни. Евентуално.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Кајги вчера бев као Џулио Робертс : Pretty Man низ бутици! Се облеков од глава до пети : треба, богами, шопингот да се воведе како задолжителен лек на зелена листа! :D

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Кајги вчера бев као Џулио Робертс : Pretty Man низ бутици! Се облеков од глава до пети : треба, богами, шопингот да се воведе како задолжителен лек на зелена листа! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom