Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.403
- Поени од реакции
- 5.957
Тип А ги исплатија уште пред месец дена.успат. ТИП А дали имате нешто на сметка, обично кај вас се првите пари
Ние сме 13 прасе.
Тип А ги исплатија уште пред месец дена.успат. ТИП А дали имате нешто на сметка, обично кај вас се првите пари
Мислам дека пишува во договорот, кој ни го вратија назад, до кој датум треба да ја продолжиме, инаку за документи мислам дека повторно Уверение за положени испити, а друго не знам.Кога и како се продолжува стипендијата ? оваа година ми е прва како земав во првиот рок кога ги доделија и сега треба да ја продолжам ??? фала многу D
Барем и до август да ги дадат, да може да си го платам семестарот.Го претераа овие стварно,и Кралев и сите лажат .Наместо да ни ги префрлат парите во вистинско време кога ни требаат , они ке ни ги дадат во август. Ништо да не функционирало во оваа држава .
Чул те Господ ... а и незнам што ги даваат тие социјалните стипендии , кога на тие студенти им се потребни за време на студирање а не за време на одмор, бидејќи тие месечно не можат да опстанат...не дека и на нас не ни требаат ама они треба да се први за примање.Барем и до август да ги дадат, да може да си го платам семестарот.
Ни на тип Б не им се исплатени. Да се надеваме дека до крајов на месецов(или оваа недела) ќе биде, ама тешко.....Pominaa i vetenite 2 nedeli... zarem na nikogo od tip V ne se isplateni poslednite 5 rati???
стипендијата за информатичари, тип А, Б и В не може..Дали може и кога треба да се аплицира за стипендија во прва година?
И кои се условите ?