Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
18035copy.jpg

Оригиналната слика е на GoddessOfRock :smir:
attachment.php

здраво,ми требаат луѓе кои се мајстори во фотошоп,а се љубители на ПЕС,ако има некој не јави на пп
фала

Незнам како да објаснам ама некој ке ме разбере :toe: ...

На слика сакам да напишам нешто ама сакам да се гледа и под сликата транспарент некако да биде, пр. како што се логоата од некои телевизии ако може некој нека пише :)

Незнам како да објаснам ама некој ке ме разбере :toe: ...

На слика сакам да напишам нешто ама сакам да се гледа и под сликата транспарент некако да биде, пр. како што се логоата од некои телевизии ако може некој нека пише :)

Ќе го избришеш background layerо, у нов layer ќе напишеш шо сакаш, со гумата можеш да бришеш, бело сиви коцки да се гледат тамо дека сакаш да е проѕирно, и сликата ќе ја снимаш у .png формат.

Ако може некој да ми каже како можам да напраам пример едно исто лице да го има два пати на сликата во 2 различни пози38356_1477825419520_1050291384_1452465_2356206_n.jpgеве ви пример

Ако може некој да ми каже како можам да напраам пример едно исто лице да го има два пати на сликата во 2 различни позиПрегледај го приврзокот 34252еве ви пример

ќе го сликаш два пати, еднаш на едно место, втор пат на друго место, ама камерата негде ќе ја заглавеш да не мрда.
и после двете слики ќе ги стаеш у фотошоп у посебни layerи и со гумата ќе го избришеш погорнио layer на местото дека треба да се гледа детето.

--- надополнето ---

а можеш и да сликаш позадина, и да го исечеш детето од друга слика па да го уметнеш, ама треба добра камера...

ПРоблем со фотошоп CS 5 : Бојата ми е ко проѕирна и никако не можам да ја наместам одам на нормал пак е истата... Any help?

До тебе е најверојатно јас на пц-то и на лаптопот од тука го имав го користев и на други овој линк им го имам давано не прај проблем....

Средив сеа супер е цс5 е одличен . еј фала многу.

луге, нешто да прашам дали бива ама не верувам..
Има сеа една слика онака да ми кажете дали бива да се видат буквите на една слика, или на било кој коа има ставено вакво..??
Поздрав..и ако бива да ми кажете :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom