GROBAR1986
САМО ПАРТИЗАН
- Член од
- 16 септември 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 92
Не ми е намерата да спорам баш околу овие работи али ајде!!!!Чекај малку... Ненормално време, небо се отворило , реванш натпревар и водство од 4-1, добропознатите поделби и проблеми со затварање на главните воџи... Еден куп проблеми, и пак пун Југ, и од тоа што слушав, ептен сум задоволен... Имаше заедничко навивање и со Исток и Запад и тоа изгледаше убаво... Примаме гол, врне истура, Југ се погласен и погласен... Се враќаме полека, но сигурно... Ќе се оправи работата
Значи времето тргни го настрана имало и многу полошо време па навивањето на југ беше ,,ВРХ,,Времето може да влијае само на обичните гледачи но не и на ЈУГ.Значи апсолутно не спорам околу воџите сите знаеме како е шо е и поделбите и сите срања и баш заради тоа не беше и нема да биде у догледно време навивањето такво какво што беше.Треба да бидеме луди или глуви па да викаме дека е добро (кога не е).И самиот кажа Југ пун??Па си глеал и си слушал какво е навивањето коа е југ пун па ако споредиме ,,таков полн југ,,со денешен малку е да кажам мизерија.Пола се позери пола фенсери и дереџето е такво какво шо е!
Шо ми е целиот муабет!!
Денешните ,,,,ВОЏИ,,,,, немаат ама баш никаков авторитет на југ и другото е сувишно да се збори.Па ти сеа размисли коа никој не те ферма 2 посто на КОП и ти одбива послушност какво ке биде навијањето.