Фан Клуб: Пелистер

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
* давајте презимиња,во заграда прекари - ако се може.........не сме сите загрозени до толку ко Пашето.........
Томе Китановски
Бурхан Алиовски (мислам дека вака се презива)
Александар Анастасов

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
голот на Томе хахахахахах:vozbud: еден таков даде роналдињо пред 10 год и овај втор беше :D супер утакмица и пред се добра игра без технички грешки..Павлов во средината цар!!!:cool:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Заборајв да пишам, бројката на гледачи :cuc: . Одамна не бил толку исполнет стадионот. Се гледа дека малку треба за да се врати публиката во Битола.

Д

Дуле Пацов

Гостин
Ниеден спортски портал не објави вест за вчерашниот натпревар а ко изгубивме од тетекс на сите можни портали имаше племето нивно да му ебам , цел живот му стрчиме вочи на тие копиљаците од главниот град.:mad:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Шо да објават кога каснат со извештаите по 2,3 дена...(како и грото медиуми)...:)
Ќе пишат утре задутре....:D
Иначе имаше во Спорт извештај за утакмицата....

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
голот на Томе хахахахахах:vozbud: еден таков даде роналдињо пред 10 год и овај втор беше :D супер утакмица и пред се добра игра без технички грешки..Павлов во средината цар!!!:cool:
извини вака другар ама ти шо утакмица глеаше?
Павлов се состави со топката?

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Слабо изигра Павлов вчера,многу грешки во додавањата,една чиста наша топка ја еба на средина ја врати назад и му ја поклони на скопјани,и напрај контра....(арно не примивме гол)...
Треба уште време да се адаптира и да се уигра со другите,иначе добар играч е,ќе брка голема работа...

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
Слабо изигра Павлов вчера,многу грешки во додавањата,една чиста наша топка ја еба на средина ја врати назад и му ја поклони на скопјани,и напрај контра....(арно не примивме гол)...
Треба уште време да се адаптира и да се уигра со другите,иначе добар играч е,ќе брка голема работа...
не бе јас мислам толку можи...ако можеше немаше да дојди во македонија
вчера исто така доста слаб беше врапчето..дали не му се трчаше или шое незнам

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
не бе јас мислам толку можи...ако можеше немаше да дојди во македонија
вчера исто така доста слаб беше врапчето..дали не му се трчаше или шое незнам
Првата утакмица шо ја изигра Павлов беше одличен. Вчера вистина не изигри којзнај шо ама па ко ќе видиш во второто скоро никој ништо не изигра од Пелистер освен одбраната. Падна некако средината се дури не влезе Рутевски.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
Првата утакмица шо ја изигра Павлов беше одличен. Вчера вистина не изигри којзнај шо ама па ко ќе видиш во второто скоро никој ништо не изигра од Пелистер освен одбраната. Падна некако средината се дури не влезе Рутевски.
абе брат друго е новаци друго е работнички...за со новаци кадетите да ги земиш можат да му се носат

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
абе брат друго е новаци друго е работнички...за со новаци кадетите да ги земиш можат да му се носат
Добро и ти си во право ама времето ќе покажи :)

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
Добро и ти си во право ама времето ќе покажи :)
според мене нека му се дава поќе шанса на батецо и на буки..исто така и руте е тука
пред се на младите еден од овие двата мора да се напрај добар среден играч

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
според мене нека му се дава поќе шанса на батецо и на буки..исто така и руте е тука
пред се на младите еден од овие двата мора да се напрај добар среден играч
Овај заден везен е, тие се офанзивни играчи од средината

Kajgana Shop

На врв Bottom