Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
B

Blacks

Гостин
Дајте бе некоја импресија од це ес петката...
Content aware fill како работи?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Има фаца нови работи , ама изгледот и иконите епетн ме нервираат некако глупо децки изгледаат.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Кој икони ти биле детцки ја незнам??

Еве гледај пример на healing , pen tool , и слично, старите повеќе ме бендисваја :) ама нема никаква врска то битно е софтверски што нуди .

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.028
Поени од реакции
8.348
мене ми се исти иконите,можда се малку потемни ама нема врска ,деновиве ќе работам на него па ќе видам како работи овој што ја го симнав

Aurora-Borealis

Едно дејче :D
Член од
22 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
101
Може некој да ми прати линк за download на Photoshop CS 5 ?
фала однапред :)

H

HITCH

Гостин
мене Photoshop CS 5 многу ми се свиѓа, иако сеуште го разоткривам :pos: :pos: :pos:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Дали че се најди некој добар фотошопер да ми направи секси банерче од Барселона? :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
0
дали има некој работено на publisher ако има нека каже ми треба брошура за во петок ако има некој готова ми треба по информатика :kesa: стварно неам поима да направам треба да биде со 6 страни почетна нз како да ви казам треба да се свитукуват страните кога це се испринта онака да дојде поцетна страна па внатре прва втора трета .... фала малце е глупо објаснето ама тој што има работено во PUBLISHER мислам дека ке ме свати

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Ако е некако изводливо да напраите детето кое е на коњот, да изгледа како да го јава истиот. Thank you! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom