Препораки за игри

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Тој пц за тебе може е нов али за денешните игри што излагаат е многу слаб едвај се на low да ставиш па да ги играш.
Може да ти препорачам нешто што ми беше заразно ептен до пред некое време. Call of Duty 4 ама на интернет, Far Cry 1, NFS Most Wanted, Assasins Creed, Cod WaW, Black Ops, MW2 (ама верувам дека си ги прошол овие од код серијалот). A нови игри не играм пошто пц-то ми е слично како твоето.:)
не знам шо е работа со мојот пц ама кога го зедов се бунив за процесорот зш не е ни дуал кор и тој сервисерот ми вика за игри ти е ? викам да . вика немај гајле сите ќе се играт ако не е така имаш гаранција ке го смениме до сега сум ги играл Splinter Cell: Conviction , Skyrim, Gta IV сите на 1360 х 768 резолуција таков ми е мониторот на таа рез со ни една не сум имал проблем , skyrim ја играм на медиум на таа резолуција нејке да мрдне

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
не знам шо е работа со мојот пц ама кога го зедов се бунив за процесорот зш не е ни дуал кор и тој сервисерот ми вика за игри ти е ? викам да . вика немај гајле сите ќе се играт ако не е така имаш гаранција ке го смениме до сега сум ги играл Splinter Cell: Conviction , Skyrim, Gta IV сите на 1360 х 768 резолуција таков ми е мониторот на таа рез со ни една не сум имал проблем , skyrim ја играм на медиум на таа резолуција нејке да мрдне
И нормално скајрим дека нема да мрда кога има слаба графика. Пробај да играш Battlefield 3 на тоа па кажи ми што си напраил:icon_lol:

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
И нормално скајрим дека нема да мрда кога има слаба графика. Пробај да играш Battlefield 3 на тоа па кажи ми што си напраил:icon_lol:
па добро да не велам дека е јак пц или дека секоја игра ке ја играм него муабетот ми е за стариот е авион од Heroes 3 i Stronghold не сум мрднал :D

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Нешто слично како Shank ?

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Дајте некоја игра за мојов ... 2 гб рам ,Нвидиа ГеФорце 8400 ГС , Пентиум 4 Дуо 2.80 ГХз . Може било кој жанр да е и ако тражи подобар компјутер ќе стаам се на low :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.911
Дајте некоја игра за мојов ... 2 гб рам ,Нвидиа ГеФорце 8400 ГС , Пентиум 4 Дуо 2.80 ГХз . Може било кој жанр да е и ако тражи подобар компјутер ќе стаам се на low :D
Ghost Recon Advanced Warfighter

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Некое игриче со Рели? Брм брм такво нешто.

Со можност да можеш кариера да си направеш, да се издигнеш од анонимен во возач од светска класа. :D

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255

Со можност да можеш кариера да си направеш, да се издигнеш од анонимен во возач од светска класа. :D
Need for speed? Dirt...

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720

Кукло, па зошто само не ме прашаш мене? :X3:
Нешто поинаку од твоите барања, ако ми текне друга ќе те барам.
Штом сакаш да се возикаме...
Симињај, веднаш. Една година стара...Шознам, милајкит!

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Некои „анонимни“ игри сакав. Пробав да најдам нешто, нема. Има некои али како што гледам гејмплеј, како оние од маме32 само во 3Д. Една интересна најдев, V-Rally али не најдев торент за неа. Мислам дека два дела се за компјутер, а тројката за ПС2.
Изгледа нема рели игрица направена од мал тим на девелопери. :(

Need for speed? Dirt...
Послем NFS:MW ништо не ми се допаѓа од серијалов, али ова е далеку од рели.
Dirt - познат серијал. Игран.

Richard burns rally. Dirt 3
Ќе го пробам овој Ричард Рели. (y)

Кукло, па зошто само не ме прашаш мене? :X3:
Нешто поинаку од твоите барања, ако ми текне друга ќе те барам.
Штом сакаш да се возикаме...
Симињај, веднаш. Една година стара...Шознам, милајкит!
f12011.png

Ја имам. Треба да се повозиме некогаш. But I prefer this much more:
:)

Kajgana Shop

На врв Bottom