Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
можит фотошопот да се спуште од интернет ако можит да се спушти тогаш едно линкче дајте дека јас неможам никако да го најдам, ако неможи да се спуште тогаш кажете начин како да го најдам
www.katz.cd

Еј дали некој знае како се прави одреден објект пример стол да му се стави како мазен ефект, да биде како стакло да светкаво такво нешто. Ако има некој туторијал за ова нека ми прати ПП.

Еј дали некој знае како се прави одреден објект пример стол да му се стави како мазен ефект, да биде како стакло да светкаво такво нешто. Ако има некој туторијал за ова нека ми прати ПП.

http://bestphotoshoptutorials.net/ :wink:

Или па гуглај другар...после столот и наопачки со светки од мини сукња направи го...

Како се правеше оноа да избришеш позадината и ништо да нема ,односно да е на пример моја слика а позадината основна од кајгана,или било која друга страна?

Како се правеше оноа да избришеш позадината и ништо да нема ,односно да е на пример моја слика а позадината основна од кајгана,или било која друга страна?

маџик ерејсер тул, ако знаеш да работиш со лејери, ако не, мораш првин тоа да го научиш па послем се друго. :smir:

Ај и јас да побарам ваша помош...
може некој да направи stencil од сликава?

Bag_Head_by_matthewlaskey.jpg

Ете за тие што не им е јасно као треба да изгледа тоа стенсил

stensil-big.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom