Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

• Креатор на темата Креатор на темата DracevoTheCity
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе не и Македонија да игра финале на светско,пак нема да ми биде интересно да гледам фудбал. :D

Арно рече Acid во еден пост (неможам да го најдам) дека ако влезат играчите на вардар со помислата дека им треба САМО еден гол ќе испаднат. И то се случи.

Некако го снема „пеколот“ во второто.

Целава работа пренадуена и голем притисок за Вардар а тоа уште 2ро претквалификациско коло... Ама кога се нема успеси тоа е тоа

Бате Борисов одигра онолку колку што му требаше,а и утнаа многу шанси,среќа што не им бапнаа уште еден и на гости за сликата да биде комплетна.

Ептен ме изнервираа, две додавања незнаеа да врзат.

Тоа е тоа ... од готово вересија , а и онака фудбалов ни е светлосни години назад . Не значи ако се тркала топка на зелена ливада може да се нарече фудбал !!

Аман бе Вардар бе да му ебам мајката, па тргнете малце појако бе шо се плашите, значи ич мадиња да се немало...ко Работнички-Ливерпул испадна утакмицава, а арно си викав ко одев да уплаќам да ја сменам од 2-ка во Х ама пуст патриотизам...Па како дадоја таму 3 гола? :eek:

За малце при крај, ама топката се исплаши од тој голманот на Бате Борисов... :(

AyrNf8VCcAAmvIi.jpg

Штета, очекував Вардар да победи дома иако и ова не е лош резултат!

Не сум сигурен шо повеќе не изнервира , играта на Миравци..Вардар де или кочењето на стримот , па само 10 минути успеав се на се од „футбалот“ да видам ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom