Атеист
Дежурен Шаман
Абе сум го згрешил не е од Марк Твен, од Марко Твеновиќ билоКао демек Марк го кажал ова на српски![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе сум го згрешил не е од Марк Твен, од Марко Твеновиќ билоКао демек Марк го кажал ова на српски![]()
Овој атеистички мудрец ли е?.....
Датум: 25.07.2012, 11:29
Никола Тесла да биде прогласен за светец
![]()
Фондацијата на Никола Тесла од Филаделфија на 7 јуни предложи Никола Тесла да биде прогласен за светец. Предлогот го упати до патријаршијата во Иринеја.
Бројот на обожаватели на Тесла и на неговото дело постојано расте.
- Тесла бил свет дух, човек кој рано го открил Бога, а потоа и небесните пространства и космичката енергија – вели првиот човек на фондацијата „Тесла“.
Мислењата дали треба да биде прогласен за светец се поделени. Некои сметаат дека тој бил научник, а не духовник. Други, пак, сметаат дека идеите на Тесла во врска со ослободувањето на енергијата се цивилизациско откритие кое може да ја спаси цивилизацијата од загадување.
#
А што бараат атеистичките мудрости на темата религија?И што бара оваа глупост во темата наречена атеистички мудрости?
А што бараат атеистичките мудрости на темата религија?
Сакаат да не просветлат?
А ти свати дека нема повеќе религиозни на подфорумор религија, него само тоа атеистите се резилите.....едно време почнавте сами да си поставувате прашања и сами да си одговарате...Не, да ве расветлат.
Не се глупирај, ова што го постираше нема блага врска со темата, прекини да се резилиш.
А ти свати дека нема повеќе религиозни на подфорумор религија, него само тоа атеистите се резилите.....едно време почнавте сами да си поставувате прашања и сами да си одговарате...
Ај сега убедувај ме да станам атеист, дека религијата е погрешна и дека ние немаме поим од наука , слепи сме и не знаеме дека ќе поскапи струјата...![]()