Реално гледано, кога ќе се земе во предвид СДСМ на државно ниво е тапа, скапаници и крадци кои ништо не пружија, но кога ќе се земе на ниво за општина Куманово секоја чест, посебно за Зоран Дамјановски кој е најдобар градоначалник досега за Куманово што бил на функција, направи многу, го среди градот доста, и уште го средува, секако дека и кај него има големи и мали минуси, но позитивната страна е што тој се труди и има волја да го среди Куманово, засега тоа го прави и заслужува почит и глас, што секако ќе го добие.
Овој базен е токму доказ за неговите планови и замисли, секоја чест за Зоран, а Бранко може да му го апне левото јајце од мака, зошто на секое претставување на нов проект Бранко се кити со негови перја демек он тоа го направил, а за Зоран никаква заслуга, јас лично бев на сечење лента за овој базен и неможете да замислете какви срања изеде Бранко а Зоран во уста не го стави и пофали.
Сигурен сум дека базенов ќе биде одличен внатре, само се надевам дека ќе биде одржуван и поголема култура од страна на нашиот народ за да го сочуваме, бидејќи сигурно ќе има мали деца кои ќе почнат да се занимаваат со пливање во Куманово, што е и добро за градот секако.
Јас лично, ако може да се запишам на 19 години за да тренирам пливање, радо би идел поради рекреација и така натака.
Поздрав.