Има Куп секоја година што се одржува за деца до 15 години, купот се одржува во Манчестер и учествуваат најаките школи од светот. На овој куп порано има играно Велбек заедно со Клеверли против браќата Рафаел и Фабио се разбира браќата тогаш играа за Флуминзе. Одличен куп за скаутите ширум светот.![]()
Најдов ова на фб страна ама ништо не разбирам![]()
Ја ова одамна го зборамСАФ кажал дека кога ќе се пензионира нема да го остави клубов на некој недокажан менаџер без искуство, затоа што стандардите сега се високи и сите очекуваат овој клуб секогаш да се бори за сите трофеи, што значи дека Оле, Гигс и компанија не доаѓаат во предвид без да направат нешто повеќе иако Оле направи прав мајндфак со клубот негов. Што значи остануваат само двајца, Пеп или Мурињо. Да не отвораме беспотребни дискусии сеа, го пишав ова онака дека сабајле кажал така а никој немаше спомнато![]()
За Блекет 100% се сложувам, но со Видич вратен и Евра ке се подобри. Мислам барем уште 1 сезона ке рискира Ферги со Евра, ке нејке уште една двоцифрена сума да фрла на играч по Лукас (ако дојде ...)Богами, сите ќе не таргетираат таму ако биде само ЕвраБлекет игра многу зрело и борбено, чиста 10ка двата натпревари, само млад е за премиер лига иако изгледа како терминатор. Му треба прво позајмица во Чемпионшип.
Па Клеверли и на таа позиција игра.. Има огормен потенцијал во него. Ја само него го гледам како замена за Сколс..Ааа што ми е мило што петлето Нејмар не му успеваа трикчињата да го посрамоти и сл.
Инаку незнам дали некој приметува ама Ферги му ја наметнува играта на Сколс.Загледајте убаво има улога на Сколс во ГБ а и во Манчестер кога го заменуваше последните натпревари.А и на Пауел му ја пробуваше таа улога гледајте убаво.
Мислиш приближно да го замени, пошто адекватна замена за него не ми се верува дека ќе има во блиска иднина..Па Клеверли и на таа позиција игра.. Има огормен потенцијал во него. Ја само него го гледам како замена за Сколс..
Колку толку може да биде блиску него... Само да си го подобри малку шутот требаМислиш приближно да го замени, пошто адекватна замена за него не ми се верува дека ќе има во блиска иднина..![]()
Isto i na Ryan Tunnicliffe, koga i da vleze detevo ja igra igrata na Scholes i dobro se snaoga ...Инаку незнам дали некој приметува ама Ферги му ја наметнува играта на Сколс.Загледајте убаво има улога на Сколс во ГБ а и во Манчестер кога го заменуваше последните натпревари.А и на Пауел му ја пробуваше таа улога гледајте убаво.
Сакаш да кажеш дека и младите на Вардар играат на овој куп во Манчестер, или јас не сконтав убаво?Има Куп секоја година што се одржува за деца до 15 години, купот се одржува во Манчестер и учествуваат најаките школи од светот. На овој куп порано има играно Велбек заедно со Клеверли против браќата Рафаел и Фабио се разбира браќата тогаш играа за Флуминзе. Одличен куп за скаутите ширум светот.