Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Блекет одлично се покажува може да му се даде шанса барем со послабите екипи и на веќе решени натпревари во Премиер лигата и во куповите тој ќе игра сигурно ако не се купи Бејнс.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.631
Поени од реакции
6.438
Za levata bekovska pozicija da go zememe Bejns pa godinava so Bejns i Evra da gi menuvame, Bleket kako i Fabio na pozajmica, slednoto leto so vrajkanjeto na Fabio mozno e Evra da si zamine ili da izigra uste 1 sezona vo koja ke bide vo vtor plan i ke igra daleku pomaalku natprevari. Sepak e golem motivator i vlijae na atmosferata vo soblekuvalnata pa zatoa ne mi se prodava tuku taka.
So vrakanjeto na Fabio dogodina gi gledam Bejns i Fabio kako prv izbor za nivnata pozicija pa ako ostane Evra i toj da igra na nekoi natprevari a koga veke e vo timot moze vo nekoj kup natprevari da igra i kako krilo.
Bleket moze da go dademe na Everton na pozajmica na godina, 2 pa potoa so nego i Fabio da go imame obezbedeno toa mesto za slednite 7-8 godini a moze i poveke. :)

Tuku ajde dosta filmovi ke vidime kako ke e. :P

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762

Најдов ова на фб страна ама ништо не разбирам :confused:
Има Куп секоја година што се одржува за деца до 15 години, купот се одржува во Манчестер и учествуваат најаките школи од светот. На овој куп порано има играно Велбек заедно со Клеверли против браќата Рафаел и Фабио се разбира браќата тогаш играа за Флуминзе. Одличен куп за скаутите ширум светот.

Не знам што има чудно со евентуалното купување на Лукас, не знам како би можеле да помислите на продажба на Нани или па Јанг кој дојде пред 12 месеци во Манчестер. Ни фали крило искрено, со Парк бевме убаво покриени две леви и две десни крила со оглед на тоа дека Парк и Нани може да играат на двете крилни позиции. Како Парк и Нани така и Лукас може да игра на двете крилни позиции. Со самото евентуално купување на Лукас и потпишувањето на нови договори со Нани и Велбек се потврдуваат големите амбиции на Ферги за сегашноста и иднината.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ништо нема да биде со Бејнс. Ќе си останеме така на левата бековска позиција. Евра прв избор, дај боже да си ја игра 2009/2010 сезоната, а да го покриваат можат и Рафаел, Блекет, Мајкл Кин, Еванс, Гигс(хаха). А од следната сезона веќе со Фабио, Блекет, Кин, Евра ќе се тера натака.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
САФ кажал дека кога ќе се пензионира нема да го остави клубов на некој недокажан менаџер без искуство, затоа што стандардите сега се високи и сите очекуваат овој клуб секогаш да се бори за сите трофеи, што значи дека Оле, Гигс и компанија не доаѓаат во предвид без да направат нешто повеќе иако Оле направи прав мајндфак со клубот негов. Што значи остануваат само двајца, Пеп или Мурињо. Да не отвораме беспотребни дискусии сеа, го пишав ова онака дека сабајле кажал така а никој немаше спомнато :)

A

apidrone

Гостин
САФ кажал дека кога ќе се пензионира нема да го остави клубов на некој недокажан менаџер без искуство, затоа што стандардите сега се високи и сите очекуваат овој клуб секогаш да се бори за сите трофеи, што значи дека Оле, Гигс и компанија не доаѓаат во предвид без да направат нешто повеќе иако Оле направи прав мајндфак со клубот негов. Што значи остануваат само двајца, Пеп или Мурињо. Да не отвораме беспотребни дискусии сеа, го пишав ова онака дека сабајле кажал така а никој немаше спомнато :)
Ја ова одамна го зборам :)

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Богами, сите ќе не таргетираат таму ако биде само Евра:facepalm: Блекет игра многу зрело и борбено, чиста 10ка двата натпревари, само млад е за премиер лига иако изгледа како терминатор. Му треба прво позајмица во Чемпионшип.
За Блекет 100% се сложувам, но со Видич вратен и Евра ке се подобри. Мислам барем уште 1 сезона ке рискира Ферги со Евра, ке нејке уште една двоцифрена сума да фрла на играч по Лукас (ако дојде ...)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Како што гледам од видеово погоре Клеверли се вратил во препознатливата форма од почетокот на лансата сезона само да остане здрав и со новите засилувања ќе имаме тим кој ќе биде конкурентрен како во Англија така и во Европа.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Ааа што ми е мило што петлето Нејмар не му успеваа трикчињата да го посрамоти и сл.:P

Инаку незнам дали некој приметува ама Ферги му ја наметнува играта на Сколс.Загледајте убаво има улога на Сколс во ГБ а и во Манчестер кога го заменуваше последните натпревари.А и на Пауел му ја пробуваше таа улога гледајте убаво.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ааа што ми е мило што петлето Нејмар не му успеваа трикчињата да го посрамоти и сл.:P

Инаку незнам дали некој приметува ама Ферги му ја наметнува играта на Сколс.Загледајте убаво има улога на Сколс во ГБ а и во Манчестер кога го заменуваше последните натпревари.А и на Пауел му ја пробуваше таа улога гледајте убаво.
Па Клеверли и на таа позиција игра.. Има огормен потенцијал во него. Ја само него го гледам како замена за Сколс..

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Па Клеверли и на таа позиција игра.. Има огормен потенцијал во него. Ја само него го гледам како замена за Сколс..
Мислиш приближно да го замени, пошто адекватна замена за него не ми се верува дека ќе има во блиска иднина.. :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Мислиш приближно да го замени, пошто адекватна замена за него не ми се верува дека ќе има во блиска иднина.. :)
Колку толку може да биде блиску него... Само да си го подобри малку шутот треба :D

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Isto i na Ryan Tunnicliffe, koga i da vleze detevo ja igra igrata na Scholes i dobro se snaoga ...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Има Куп секоја година што се одржува за деца до 15 години, купот се одржува во Манчестер и учествуваат најаките школи од светот. На овој куп порано има играно Велбек заедно со Клеверли против браќата Рафаел и Фабио се разбира браќата тогаш играа за Флуминзе. Одличен куп за скаутите ширум светот.
Сакаш да кажеш дека и младите на Вардар играат на овој куп во Манчестер, или јас не сконтав убаво? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom