Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.643
- Поени од реакции
- 22.700
Ќе има пренос на некоја ТВ?
МТВ. Барем мислам дека видов такво нешто.Ќе има пренос на некоја ТВ?
Знам, знам. Сигурно ќе има пренос. Удирам ремет(прочитај последните постови во претходната страна).МТВ. Барем мислам дека видов такво нешто.
Знам, знам. Сигурно ќе има пренос. Удирам ремет(прочитај последните постови во претходната страна).
Шо ремет удираш море? Не ја читам темава, а ме интересираше дали ќе има пренос. Да не треба 32 страни да прочитам за да видам дали некој има пишано дали ќе има или не пренос?Знам, знам. Сигурно ќе има пренос. Удирам ремет(прочитај последните постови во претходната страна).
Не знам зошто се палиш. 3 поста над твојот ти е напишано!Шо ремет удираш море? Не ја читам темава, а ме интересираше дали ќе има пренос. Да не треба 32 страни да прочитам за да видам дали некој има пишано дали ќе има или не пренос?
Шо ремет удираш море? Не ја читам темава, а ме интересираше дали ќе има пренос. Да не треба 32 страни да прочитам за да видам дали некој има пишано дали ќе има или не пренос?
И јас незнам шо пробваш да изиграваш ти тука. Едноставно - НЕ ПРОЧИТАВ !Не знам зошто се палиш. 3 поста над твојот ти е напишано!
Абе ајде.... Озбилен си?
Завршена е целата 'дискусија'.И јас незнам шо пробваш да изиграваш ти тука. Едноставно - НЕ ПРОЧИТАВ !
И победивме 2-0!Дождот дали случајно се погоди или не, но ќе ја тестира новата трева и системот испод нејзе против поплавување, затоа што гледам прогноза и за утре ќе има дожд, а можеби и за денот на утакмицата, се е исто како што беше со натпреварот макеоднија - хрватска кога истураше дожд а теренот беше кал и имаше вирови.
Кај не заврнало?Денеска кога не заврна асално, се мачеше, грми, едно друго, утре може слично да е, среда повторно ќе си биде ок.
Ск...заврна, ама едвај на кратко.Кај не заврнало?