Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Знам, знам. Сигурно ќе има пренос. :) Удирам ремет(прочитај последните постови во претходната страна). :icon_mrgr:
(y)(y)
Прекинав да ја читам темава пред 3-4 страни некаде, трагедија беа мубаетиве шо се вртеа :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Знам, знам. Сигурно ќе има пренос. :) Удирам ремет(прочитај последните постови во претходната страна). :icon_mrgr:
Шо ремет удираш море? Не ја читам темава, а ме интересираше дали ќе има пренос. Да не треба 32 страни да прочитам за да видам дали некој има пишано дали ќе има или не пренос?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.643
Поени од реакции
22.700
Шо ремет удираш море? Не ја читам темава, а ме интересираше дали ќе има пренос. Да не треба 32 страни да прочитам за да видам дали некој има пишано дали ќе има или не пренос?
Не знам зошто се палиш. 3 поста над твојот ти е напишано! :pos:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Дождот дали случајно се погоди или не, но ќе ја тестира новата трева и системот испод нејзе против поплавување, затоа што гледам прогноза и за утре ќе има дожд, а можеби и за денот на утакмицата, се е исто како што беше со натпреварот макеоднија - хрватска кога истураше дожд а теренот беше кал и имаше вирови.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Карти има само за блок 8 на источна трибина, блок 7 мислам дека немаат пуштено карти, изглеа таму е предвидено да се навивачи на Бате ако имаат најавено гостување или некоја си тампон зона, ова пред 1 саат инфо, баш од љубопитност прашав во Тобако да видам колку има останато.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.643
Поени од реакции
22.700
И јас незнам шо пробваш да изиграваш ти тука. Едноставно - НЕ ПРОЧИТАВ !
Завршена е целата 'дискусија'. :)
Дождот дали случајно се погоди или не, но ќе ја тестира новата трева и системот испод нејзе против поплавување, затоа што гледам прогноза и за утре ќе има дожд, а можеби и за денот на утакмицата, се е исто како што беше со натпреварот макеоднија - хрватска кога истураше дожд а теренот беше кал и имаше вирови.
И победивме 2-0! :vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Денеска кога не заврна асално, се мачеше, грми, едно друго, утре може слично да е, среда повторно ќе си биде ок.;)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Дали ботовиве од белорусија побарале пренос од МТВ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom