Фан Клуб: Вардар

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Денес ќе започне изработката на кореографијата од страна на Комити. И западната трибина секако ќе биде исполнета. Кој сеуште не озбедил карта, тоа може да го стори денес.

АГОНИЈАТА ПОМИНУВА, ВАРДАР ПОВТОРНО ОБЕДИНУВА !!!

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Нека не се нервира дечкото ако му е за една карта јас ќе му дадам за југ :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Maler u pm ne e mozno ova a crncevo ne e toa ko porano bolje da igra temelkov mn dobro izigra tamu

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Maler u pm ne e mozno ova a crncevo ne e toa ko porano bolje da igra temelkov mn dobro izigra tamu
Темелков одигра солидно и на ниво со таа екипа. Претходно по форумот се пишуваше дека тој не треба ни да биде во составот? мислам дека добро ја искористи дадената шанса.. треба да има прогрес..

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Темелков одигра солидно и на ниво со таа екипа. Претходно по форумот се пишуваше дека тој не треба ни да биде во составот? мислам дека добро ја искористи дадената шанса.. треба да има прогрес..
Искрено ја не зборев ништо дали треба или не, коа видов дека таму ке игра прва јадев бурек многу , како може овој да игра ова она... но дечкото мн добро изигра, ги придоби моите симпатии како игра, така да правлна одлука на Илчо. Е сеа штета што се повреди црнчево ради измена да има тоа ми е најкриво...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Tие 20-30К гледачи не ги гледаме у шпиц на лето така да единствено важно нешто за играчите и за Вардар на утакмицава ќе биде западот.... за тоа е цената од 200 денари пшошто на утакмицава ќе дојдат пак истите фаци што доаѓаат секоја утакмица и што го ппратат вардар редовно
Како што стојат работиве ќе ги видиме ... :D
Ги научив јас од дамна работиве кај нас како идат и затоа друг пат без бунење. :rolleyes:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Од Кичево ќе има доста навивачи, вака гужва за карти немало ни Репрезентација ко ќе игра

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Ако мислеше на мене фала, ама мене ми требаат 2 :)
На тебе мислев да. :) Имав купено три карти, за секој случај да не не најдам за на запад, најдов денес за запад така да нема да ми требаат. Па еве две можам да ти шитнам, да не давам на некој па да ми препродава гледам ти се иде се нервираш :D Картите се за на јужна , блок 3, ред 47, 100 денари како за тебе. :LOL: Па ако сакаш пиши ми по ПП да се договориме :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.697
Поени од реакции
6.068
Сеа се вратив бев да си купам карта и начекав еден од тие што продаваат пуканки сончоглед и ни вика дечки да не сакате карти и застанавме да го прашаме ни вика 300 ден карта ,му викам ако сакаш да ги продадеш боље спушти ги на 200 пошо вака никој нема да ти купи.

Kajgana Shop

На врв Bottom