- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Момак од ова видео поголеми патетики нема бе дете.Прво целото видео ти е емоционална закана, плачеш се обидуваш кај спротивната личност да предизвикаш сожалување, каење, да и покажеш колку си бил повреден и да се сожали на тебе и да ти се смири.Евоцираш спомени колку ви било убаво.BrokenHeartedGirl
Нешто во овој стил?знам како е во слична ситуација бев и јас а после тоа го направив видеово преку кое се искажав самиот себе си
но совет од мене уживај животот ти дава премногу убави работи само треба да ги видиш и да ги зграпчиш со рацете
![]()
А нај патетична ти е самоубиствената порака на крајот, да ја уплашиш демек ке се самоутепуваш дека не можеш без неа

Сега гледам зашто који курац пишуваш исти кур си и ти како госпоѓицава од погоре, обичен лигле кој плаче за внимание, извини ама тоа е виситната.
Абе деца имате ли вие некое достоинство ? Дали воопшто разликувате искажување на љубов од манијакално однесување ?
Си раскинал епа си раскинал нешто не било во ред никој не ти направил магија па да обвинуваш друг трет, налетал некој бољи некоја боља, и толку е приказната.
Сватете дека нема човек кој што не поминал низ истото и кога сега ке погледне на тоа се гази од смеење, затоа никој и не ебе два посто да напише било што околу овие патетики.
Нема човек кој што не сакал,нема човек кој што не бил сакан, исто како што нема човек што не повредил и не бил повреден. Животот во принцип е таков, или се преценуваш или се потценуваш.