S
Sheldon Cooper
Гостин
Каj мене 11 души го имаат лаjкнато тоа, 10 девоjчиња и 1 момче.
Хммм...
Хммм...
insert brazzers logo
*Спајдермен музика во позадина*insert brazzers logo
" Без разлика колку пати ќе ме скршат, секогаш има еден дел во мене кој вели:Не сеуште не сум готов/а.Стани, исправи се и продолжи напред!
се то е шифрирано
Настрана коментарите на авторот за сликите, кои се толку глупави што не вреди да ги коментирам...Честитки, само што оглупавевте.
Колку и да звучат добронамерно луѓето кои ги споделуваат сликите на Семе Синапово и веруваат во неверојатните глупости напишани врз патетични графики и најлошиот избор на фонтови во поновата историја, сепак тие се најлошиот непријател на нивните деца кои толку ги сакаат и за кои толку се жртвуваат.
Тие се тие луѓе кои се самоправедни, кои судат за останатите смртници качени на нивниот коњ од високи морални вредности, гледаат црно-бело на настаните и ги учат своите деца празни демагогии кои немаат никаква реална примена.
Лесно е да изградиш свет каде што молитвите помагаат, позитивните размислувања ги решаваат проблемите, свет во кој сите што се обиделе успеваат, но таквиот свет ќе постои само во твојата глава.
Вистинскиот свет е немилосрден, уште пред да се родиш си ограничен со гените што си ги наследил, социо-економските услови во кои ќе растеш и случајните настани на кои не можеш да влијаеш. Ваквите срања во реалноста едноставно немаат логика. Тоа што има логика е:
особено ако ти се случат наскоро!
Семе синапово ги има сите одговори! Дури праќа писма од неродените и неарбортираните деца.
Бараш да се соберат од #анти-влијателни екипата?А некако колективно да им ја строламе темата и да ставиме крај на глупоста ако е можно?![]()
Хеjтеризмот доаѓа од речениците како:Настрана коментарите на авторот за сликите, кои се толку глупави што не вреди да ги коментирам...
Не ми е јасно како може да хејтате една толку позитивна страна/група whatever...
Првиот болд - Каде со овој деструктивен мајндсет? Баш напротив, позитивниот став е единственото оружје против срањата кои ни се дешаваат во него. Како може ова да биде негативно? Светот кој го перцепираш во позитивна конотација не само што нема да биде во твојата глава, туку ќе ти помогне да го преживееш ебаниот живот и сите поголеми проблеми во него. Talking about реална примена !
Болд два. Светот бил немилосрден, You don't say !!
Апсолутно не си ограничен од генетиката, единствено си ограничен преку стравот да излезеш од твојата зона на комфорот и да го погледнеш животот ''во очи''!
Повелете, цитирајте ме како тоа генетиката го детерминира вашиот живот и јас со задоволство ќе ви одговорам.
Социо-економските услови се варијабилна категорија и истите можат да се променат ако се потрудиш доволно.
Да мисливе се патетични за оној кој во својот живот не видел мака, тага и вистински проблеми!
И да, не е моја страницата, напротив, сега дознав за истата и ја ''расчепкав'' малце, и не успеав да го најдам изворот за овој хејтеризам...
Не лажи бее, шернуваш секој ден од семето синапово, им лајкуваш..Им имам ставено "LIKE" со една цел, да се смеам на секоја нивна глупост..
И сега у стил на Семе Синапово: АМИН!