Семе Синапово (Тема за хејтери)

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
S

Sheldon Cooper

Гостин
Каj мене 11 души го имаат лаjкнато тоа, 10 девоjчиња и 1 момче.
Хммм...

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Им имам ставено "LIKE" со една цел, да се смеам на секоја нивна глупост..:vozbud:

И сега у стил на Семе Синапово: АМИН!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Паоло Коелјо, Семе Синапово, Госпот, фемина.мк, чуда од бакнежи, спас на душата, роса на тревата, киселини од пиво, пролив од патлиџани, речи осум - на куров те носам, демотиватори со љубовни пораки, среќен крај на приказни, слики од венчавање, заш е беспари плус дигиталната верија... куров на магарето.“

Статус од еден форумџија. Ме преврте од смеење.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Простоќата не познава граници! И админите и тие што шернуваат нека одат колективно самоубиство да направат.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
insert brazzers logo

" Без разлика колку пати ќе ме скршат, секогаш има еден дел во мене кој вели:Не сеуште не сум готов/а.Стани, исправи се и продолжи напред!

се то е шифрирано
*Спајдермен музика во позадина*
Paedobear, paedobear,
do what ever paedobear does
can he swing on a web
no he can't, he's a bear
Lookout here cumms the paedobear...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Константно ги тролам и јадам гомна на нивните постови.
Они плус оние Никогаш не вели Никогаш .. тешки морони ги држат тие сајтови , а уште потешки има мавај лајкови .. мада тие шо мават лајкови не сум сигурен дека знаат 100% зашо ударат like ...

S

Sheldon Cooper

Гостин
Само jас ли имам желба да ги измавам со палка сите тие 50 илjади луѓе со се админите?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
А некако колективно да им ја строламе темата и да ставиме крај на глупоста ако е можно? :D

O

Orion.

Гостин
Честитки, само што оглупавевте.
Колку и да звучат добронамерно луѓето кои ги споделуваат сликите на Семе Синапово и веруваат во неверојатните глупости напишани врз патетични графики и најлошиот избор на фонтови во поновата историја, сепак тие се најлошиот непријател на нивните деца кои толку ги сакаат и за кои толку се жртвуваат.

Тие се тие луѓе кои се самоправедни, кои судат за останатите смртници качени на нивниот коњ од високи морални вредности, гледаат црно-бело на настаните и ги учат своите деца празни демагогии кои немаат никаква реална примена.

Лесно е да изградиш свет каде што молитвите помагаат, позитивните размислувања ги решаваат проблемите, свет во кој сите што се обиделе успеваат, но таквиот свет ќе постои само во твојата глава.

Вистинскиот свет е немилосрден, уште пред да се родиш си ограничен со гените што си ги наследил, социо-економските услови во кои ќе растеш и случајните настани на кои не можеш да влијаеш. Ваквите срања во реалноста едноставно немаат логика. Тоа што има логика е:
особено ако ти се случат наскоро!

Семе синапово ги има сите одговори! Дури праќа писма од неродените и неарбортираните деца.
Настрана коментарите на авторот за сликите, кои се толку глупави што не вреди да ги коментирам...

Не ми е јасно како може да хејтате една толку позитивна страна/група whatever...

Првиот болд - Каде со овој деструктивен мајндсет? Баш напротив, позитивниот став е единственото оружје против срањата кои ни се дешаваат во него. Како може ова да биде негативно? Светот кој го перцепираш во позитивна конотација не само што нема да биде во твојата глава, туку ќе ти помогне да го преживееш ебаниот живот и сите поголеми проблеми во него. Talking about реална примена !

Болд два. Светот бил немилосрден, You don't say !!:eek:
Апсолутно не си ограничен од генетиката, единствено си ограничен преку стравот да излезеш од твојата зона на комфорот и да го погледнеш животот ''во очи''!
Повелете, цитирајте ме како тоа генетиката го детерминира вашиот живот и јас со задоволство ќе ви одговорам.
Социо-економските услови се варијабилна категорија и истите можат да се променат ако се потрудиш доволно.

Да мисливе се патетични за оној кој во својот живот не видел мака, тага и вистински проблеми!

И да, не е моја страницата, напротив, сега дознав за истата и ја ''расчепкав'' малце, и не успеав да го најдам изворот за овој хејтеризам...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
S

Sheldon Cooper

Гостин
Настрана коментарите на авторот за сликите, кои се толку глупави што не вреди да ги коментирам...

Не ми е јасно како може да хејтате една толку позитивна страна/група whatever...

Првиот болд - Каде со овој деструктивен мајндсет? Баш напротив, позитивниот став е единственото оружје против срањата кои ни се дешаваат во него. Како може ова да биде негативно? Светот кој го перцепираш во позитивна конотација не само што нема да биде во твојата глава, туку ќе ти помогне да го преживееш ебаниот живот и сите поголеми проблеми во него. Talking about реална примена !

Болд два. Светот бил немилосрден, You don't say !!:eek:
Апсолутно не си ограничен од генетиката, единствено си ограничен преку стравот да излезеш од твојата зона на комфорот и да го погледнеш животот ''во очи''!
Повелете, цитирајте ме како тоа генетиката го детерминира вашиот живот и јас со задоволство ќе ви одговорам.
Социо-економските услови се варијабилна категорија и истите можат да се променат ако се потрудиш доволно.

Да мисливе се патетични за оној кој во својот живот не видел мака, тага и вистински проблеми!

И да, не е моја страницата, напротив, сега дознав за истата и ја ''расчепкав'' малце, и не успеав да го најдам изворот за овој хејтеризам...
Хеjтеризмот доаѓа од речениците како:
„Не го молам Бог да ми ги скрати страдањата туку да биде со мене додека страдам“.
Бедно... ги ставам во ист кош со побожните муслимани што се опседнати со нивната вера и сите добрини му ги препишуваат на „бог“ а сите лоши работи ги оправдуваат со „бог“.

M

MrzaRules

Гостин
Им имам ставено "LIKE" со една цел, да се смеам на секоја нивна глупост..:vozbud:

И сега у стил на Семе Синапово: АМИН!
Не лажи бее, шернуваш секој ден од семето синапово, им лајкуваш..:ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom