Купување на кредит од АМЦ (www.amc.com.mk)

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Локација
Скопје, Карпош
Гледам може да се зимаат производи на АМЦ на кредит. Сега моментално ми фатило око телевизор да земам и ме интересира колку е минималната месечна отплата на кредитот(Стопанска банка) и дали некој има земено нешто од АМЦ на кредит(да сподели искуство).
Секако најверојатно сметката од кредитот ќе стигнува по пошта дома од Стопанска банка.

Гледам може да се зимаат производи на АМЦ на кредит. Сега моментално ми фатило око телевизор да земам и ме интересира колку е минималната месечна отплата на кредитот(Стопанска банка) и дали некој има земено нешто од АМЦ на кредит(да сподели искуство).

600 ден минимална рата..искуство со стопанска..добро се додека навремено плаќаш..ако закасниш макар 1 ден одма ти се јавува љубезна фуфица да те опомени..после 3 ден ти се јавува рапав машки глас.. после недела дена незнам,не дочекав да видам..ама можам да замислам.

Ja mislam treba da ti dadat i nekoj popust so ova reklamnava tema

Ednas edni me zastanaa na ulica da gi slikam pa na kraj ispadna deka mi gi pokazuvale funkciite na apratot koj sakaa da go prodadat.

Cuden e toj advertising sistem:rolleyes:

600 ден минимална рата..искуство со стопанска..добро се додека навремено плаќаш..ако закасниш макар 1 ден одма ти се јавува љубезна фуфица да те опомени..после 3 ден ти се јавува рапав машки глас.. после недела дена незнам,не дочекав да видам..ама можам да замислам.

По една недела да не се јави некој воловски глас и преку телефон да ми нишани право у глава? :pos:

Отидовме далеку со темава. Да не се зафркаваме тука и да се придржуваме на темава да не ни лупнат по еден бан на тројцата. :D

Секако најверојатно сметката од кредитот ќе стигнува по пошта дома од Стопанска банка.
ако имаш некоја друга можност..батали ги овие копуци
2 недели чекам од ТТК никако да се јават...исто така можно е и да ги немат пратено документите во банката
на таја една скапана грда никаква шо работи во Битола ако ми го одобрат планирам да му спејам неколку пцовки

nemam videno poglupo nesto ova so se desava kaj nas e glupo so veze jas da imam so banki be gluposti zivi 50 e za dokumenti ke ti zemat i kamata use 100 i ke dojdi isto kako 2 tv da platis a edvaj eden da zemis ne znamoti ne se pojavi firma koja ke moze sama da dava roba na otplakjanje so ke ni se banki , eve jas si imam edno prodavnice vo gradot se sto e toa raboti si kupuvam od tamu mi davaat na 3-4 rati i jas sam im davam 500 d plus za sto me cekaat normalno koga kupuvam nesto poskapo

Уште ли купува некој од преварантиве?

Подалеку од овие колку што можеш. Не се баш најдобро место за покрупни работи. Јест да имаат поефтини цени за разлика од другите, ама подобро плати нешто поскапо што ќе знаеш дека ќе ти трае и ќе ти користи.

Уште ли купува некој од преварантиве?

Јас си зимам џојстици од кај нив. Ефтини се, а и добро се покажале... барем никој не цркнал, најверојатно дека уште рано им ги кратике маките со брат ми :icon_lol:

Како би дошла математиката ако земам производи за 28 000 со 600 ден месечна рата?
Колку на крајот ќе дојде каматата вкупно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom