M
MrzaRules
Гостин
Де бе па ти, нема многу велешанки тука ставено...последно со Сандра само..која друга велешанка е последно време ставена тука?Комотно темава може во Велешанки да ја преименувате
Де бе па ти, нема многу велешанки тука ставено...последно со Сандра само..која друга велешанка е последно време ставена тука?Комотно темава може во Велешанки да ја преименувате
Како да биди насловот?имам сугестија...да направиме тема за манијачење...зашто не бива девојки за манијачење и ретардирани глупости на исто место онака....да има некој ред
Да ..Абе пујкиве погоре све Велешанки се?
Сандра па после Лорета (на предходната страна) сега и Кристина погореДе бе па ти, нема многу велешанки тука ставено...последно со Сандра само..која друга велешанка е последно време ставена тука?
после ви сметала топилницатаЌе мора да се преселам у Велес, барем на некој период.
после ви сметала топилницата
Аман бе, ја освен Сандра другиве не ги знам, прв пат ги гледамСандра па после Лорета (на предходната страна) сега и Кристина погоре
или си премногу стар или премногу млад ТРЕТО нема мислам има да не си велешанецАман бе, ја освен Сандра другиве не ги знам, прв пат ги гледам
ни сум стар ни сум млад...али овие стварно прв пат ги гледам..а типов од сликава мислам дека го има на форумов, ама нема да го откријамили си премногу стар или премногу млад ТРЕТО нема мислам има да не си велешанец
--- надополнето: 22 јули 2012 во 18:08 ---
а овакво нешто
Стар си брат, реално да правиме муабетни сум стар ни сум млад...али овие стварно прв пат ги гледам..а типов од сликава мислам дека го има на форумов, ама нема да го откријам
Велешанки не се даваат вака лесно бе, ее па вие сега во се нешто велешанки ќе ги спомнувате.