Фан Клуб: Вардар

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Зедов карта, Север 18 блок.
(y)

Инаку вујко ми зел кон 6 сатот, 40 м чекал пред Тобакото во Ѓорче.:eek: Север и Југ се готови, почнале да се купуваат Истокот и Западот краевите. Не е видено ова досега 25.000 за еден ден. Сите се за Вардар само не признаваат!!:D

MkdForever

Комита
Член од
20 ноември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
19
Дали има некој информација дали има карти за запад, сега доаѓам од одмор и не сум во тек :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Само да се надоврзам на она што го пишав пред утакмицата со Бате во врска со цените на картите.Ако картата останеше на оние првични 200ден. ќе земев само 2 карти и со тоа ќе се пополне само 2 места на градски и ќе дадев 400ден.Зошто картата се намали и е 100ден. интерес се појави и кај други луѓе па денес покрај мојата земав и уште 8 карти што значи се пополнуваат 9 места и сум дал 900ден.Сега се надевам дека колку толку ви стана јасно што мелев тогаш и колку добива Вардар финансиски и што е најважно добива плус 7 души што ќе помогнат во пополнувањето на стадионот.Да беше само мојата ситуација ваква тогаш ќе беше онака...безвеза но убеден сум дека ваква била ситуацијата и кај мнооогу луѓе што во среда вечер ќе ја проследат утакмицата во живо.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Дали има некој информација дали има карти за запад, сега доаѓам од одмор и не сум во тек :)
Утре во фан шопто ќе има од 13 до 22 часот, ме фати страв и ја морам утре да си обезбедам карта да не останам без карта :D
--- надополнето: 22 јули 2012 во 02:06 ---
Само да се надоврзам на она што го пишав пред утакмицата со Бате во врска со цените на картите.Ако картата останеше на оние првични 200ден. ќе земев само 2 карти и со тоа ќе се пополне само 2 места на градски и ќе дадев 400ден.Зошто картата се намали и е 100ден. интерес се појави и кај други луѓе па денес покрај мојата земав и уште 8 карти што значи се пополнуваат 9 места и сум дал 900ден.Сега се надевам дека колку толку ви стана јасно што мелев тогаш и колку добива Вардар финансиски и што е најважно добива плус 7 души што ќе помогнат во пополнувањето на стадионот.Да беше само мојата ситуација ваква тогаш ќе беше онака...безвеза но убеден сум дека ваква била ситуацијата и кај мнооогу луѓе што во среда вечер ќе ја проследат утакмицата во живо.
А ова е тоа што се дроби цело време од наша страна дека и за лигашките уткамици треба да биде вака всушнсот ако нема публика неможе ни да има добар фудбал еве сега пресметајте колку ќе заработи од карти Вардар и видете барем по 20 000 да има секое коло пр а на дерби и по 30 000 без проблем само од карти ќе има обезбедено 500 000 евра буџет тоа треба да го свати и народот плус повеќе публика поголем мотив на играчите за докажување ,а не 90% чекаат лига шампиони и тогаш да идат на утакмица епа ќе нема многу нормално дека ќе нема фудбал кога самиот народ нема уложено како сакате друг да вложува плус со повеќе публика се привлекуваат и повеќе спонзори ама ние сме многу глуп наорд така да ништо ќе помине еуфроијава и пак ќе има на стадион по 6-7000 публика

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А ова е тоа што се дроби цело време од наша страна дека и за лигашките уткамици треба да биде вака всушнсот ако нема публика неможе ни да има добар фудбал еве сега пресметајте колку ќе заработи од карти Вардар и видете барем по 20 000 да има секое коло пр а на дерби и по 30 000 без проблем само од карти ќе има обезбедено 500 000 евра буџет тоа треба да го свати и народот плус повеќе публика поголем мотив на играчите за докажување ,а не 90% чекаат лига шампиони и тогаш да идат на утакмица епа ќе нема многу нормално дека ќе нема фудбал кога самиот народ нема уложено како сакате друг да вложува плус со повеќе публика се привлекуваат и повеќе спонзори ама ние сме многу глуп наорд така да ништо ќе помине еуфроијава и пак ќе има на стадион по 6-7000 публика
Имам кажано што мислам за ова...да не се повотрувам.Малку да рипне квалитетот на лигата и да има повеќе информации за неа како и директен пренос и најави за утакмица неколку дена унапред и одма ќе се осети разликата.(ова во кратки црти)

Член од
18 септември 2011
Мислења
259
Поени од реакции
381
ТЕБЕ ТЕ САКАМЕ, ТЕБЕ ТЕ БОДРИМЕ, СРЦЕВО МОЕ ЗА ТЕБЕ САМО НАПРЕД ВАРДАРЕ !!!

М

Мартин`

Гостин
Секаде каде што има Тобако и Тугедер салони... А ако ти е за на Запад, можеш и на денот на натпреварот.
Се надевам дека ќе има дента на натпреварот иако чисто сумњам, за секој случај си земав за север денеска. 100ка не е многу ..

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Купена е карта од Куманово сум и доаѓам со 15 другари, во Тобако во тој момент кога земав карта, за карти дојдоа 3 луѓе.. Значи за 5мин се продадоа 50 карти ! Ова до сега го немам видено :D

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
За на Запад купувајте денес или утре карти зошто можно е да нема карти пред Соборна да бидат распродадени ...
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МОЈ ВАРДАРЕ

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Утре во фан шопто ќе има од 13 до 22 часот, ме фати страв и ја морам утре да си обезбедам карта да не останам без карта :D
--- надополнето: 22 јули 2012 во 02:06 ---

Нема шанси во македонска лига некоја екипа да има постојано 20.000 публика, па колку сака нека се покачи квалитетот. Добро е и вака, да изигра Вардар шест мечеви во Европа по оваа цена, тоа се околу 300.000 евра. Мислам дека за пласман во ЛЕ се добива и 1-2 милиони евра, пола од тие да се вложат во развој на млади кадри, пола во нови (ама квалитетни) играчи, ете ти поквалитетен Вардар наредната сезона.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
Веќе е повеќе од јасно, сите билети кои се пуштени во продажба, ќе бидат распродадени, до последниот билет !
Фештата ќе биде на ЗАПАД тоа е сигурно, атмосверата ќе кулминира на западот, нема дилеми тука дека ќе се приреди екстра кореографија, пароли и уште некои изненадувања. Веќе половина карти за Западната Трибина се купени од членови на Комити.

Информација до сите кои сеуште немаат билет, за на Запад продажба на билети ќе има и денес, во новиот фан шоп на Комити, на улица Ленинова до кафиќот Деус, лесно ќе го препознаете фан шопот бидејќи го има логото на Вардар на самиот влез.

ЈА ПРЕПОЛНУВАМЕ ЗАПАДНАТА ТРИБИНА КАКО И ЦЕЛАТА АРЕНА
ВАРДАР ПОВТОРНО ОБЕДИНУВА !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom