Фан Клуб: Арсенал

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
По некоја случајност ако го земат,боље ти е да не го посетуваш форумот веќе :)))))
де бре Ванка :icon_mrgr: ама ти сеуште се надеваш нели, жал ми е за тебе, навистина :unsure:

Можеби некогаш ќе го земат, но не ова лето :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Аршавин е класа играч 10-15 минути од натпреварот. Останатиот дел е аматер и мрзливец. Да не се лажеме, нема сила Аршавин за во ПЛ веќе, нека си остане во Русија не ни треба.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Е да, го заборајв. :D

http://www.sportski.mk/statija/12087 Јас сум ЗА него. Ни треба корпулентен напаѓач напред.
Па токму таков е Жиру 192е и е доста јак играч со глава што би рекол Панчев :pos:оваа година имал најдобра статистика за со глава во Француското првенство , а Левандовски искрено не сум за него, премиер лигата може да биде голем залак за него а и некако сличен играч ми е на Бендтнер

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ете и Венгер изјавува дека сака да го задржи Ван Перси, добро тоа го рече и лани за Насри, сега останува да видиме, дали Ван Перси е до токлку очаен да си замине применувајќи ги сите средства, (не знам зошто, не гледам дека ми фалеше несто особено кај нас) и дали бордот е исто толку очаен за милионите од Ван Перси.

Што се однесува до Венгер, он си кажа, нему не му е до парите, освен Адебајор, сите други играчи што заминаа во последниве години заминаа против вољата на Венгер.

А за Џек Вилшир, Венгер тврди ќе тренира во Октомври, пиши тоа ќе биде Декември, ќе заигра пак може во март, а може и ич да не заигра. Страшен талент, наше дете од играч, ама реално ова е озбилна ситуација, среќа што е помлад од Росицски, па има шанси да се врати во полн сјај. Еве и Росицки лани покажа нешто од тоа што беше на времето, и тоа на 31 година.

Нас не ни е најголем проблем Ван Перси. Нас очајно ни треба играчи од средината, Вилшир е повреден, Росицски е повреден и стар, со кој ќе играме во средниит ред, само со Сонг, Арета и се разбира Ремзи. Диаби не знам ни дали да го бројам, Венгер вика бил спремен ама знам колку може од на изигра.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Ете и Венгер изјавува дека сака да го задржи Ван Перси, добро тоа го рече и лани за Насри, сега останува да видиме, дали Ван Перси е до токлку очаен да си замине применувајќи ги сите средства, (не знам зошто, не гледам дека ми фалеше несто особено кај нас) и дали бордот е исто толку очаен за милионите од Ван Перси.

Што се однесува до Венгер, он си кажа, нему не му е до парите, освен Адебајор, сите други играчи што заминаа во последниве години заминаа против вољата на Венгер.

А за Џек Вилшир, Венгер тврди ќе тренира во Октомври, пиши тоа ќе биде Декември, ќе заигра пак може во март, а може и ич да не заигра. Страшен талент, наше дете од играч, ама реално ова е озбилна ситуација, среќа што е помлад од Росицски, па има шанси да се врати во полн сјај. Еве и Росицки лани покажа нешто од тоа што беше на времето, и тоа на 31 година.

Нас не ни е најголем проблем Ван Перси. Нас очајно ни треба играчи од средината, Вилшир е повреден, Росицски е повреден и стар, со кој ќе играме во средниит ред, само со Сонг, Арета и се разбира Ремзи. Диаби не знам ни дали да го бројам, Венгер вика бил спремен ама знам колку може од на изигра.
Јас го делам истото мислење со тебе, кога прочитав дека можеби ке дојде М'вила ептен ме израдува, али вака пак сме тапа во средина. Треба да се земе некој играч, прочитав и некои шпекулации за Мутињо па дај да видиме што ќе се оствари. Али дефинитивно мислам дека треба играч креативен од средина, и ако си иде РВП тогаш и еден класа напаѓач

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
И да си иде РВП,ние завршивме со купување напаѓачи.Има Жиру,Шамак замена,Подолски исто така може да игра striker...За напаѓач не треба да се надеваме,зато се нервирам за Левандовски...Иначе да,треба да се земе некој М'Вила фтвила...И еден десен бек што може и штопер да игра.Значи уште 2 трансфера и спремни сме.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не заборавајте дека Окс ќе игра средина, не крило.
Крилата ќе ни бидат Подолски/Аршавин лево, Волкот/Жервињо десно, Мијаичи може некоја минута да добие во ПЛ и обавезно стартер во Карлинг Куп.
Во средина имаме Сонг, Артета, Ремзи, Диаби, Окс, Росицки, додај ги и Вилшер, Кокелин и Фримпонг, нема потреба од засилувања во средниот ред, таман сме.
Плус Венгер ионака заврши со пазарување за летово.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Не заборавајте дека Окс ќе игра средина, не крило.
Крилата ќе ни бидат Подолски/Аршавин лево, Волкот/Жервињо десно, Мијаичи може некоја минута да добие во ПЛ и обавезно стартер во Карлинг Куп.
Во средина имаме Сонг, Артета, Ремзи, Диаби, Окс, Росицки, додај ги и Вилшер, Кокелин и Фримпонг, нема потреба од засилувања во средниот ред, таман сме.
Плус Венгер ионака заврши со пазарување за летово.
Не ме зезај.Од кај Окс у средина.Се знае,крило!
Диаби,Ремзи..И како сакаш да освоиме титула ко еве и навивачите си праиме филмови.Мора едно засилување во средината.Вилшер е отиден у курац,така да покрај Сонг и Артета мора уште еден.
Доколку не земе ниту еден во средина,тогаш ќе ми биде малку сумљив Венгер и ќе има какви такви шанси да се врати старата 4-4-2 формација,што ќе ми биде многу мило :)

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Да, да, Артета и Росицки над 30 години, Диаби што не играл фудбал 2 години, Вилшер кој ќе се врати во март и Ремзи ќе биде главната ѕвезда. Ептен сме таман во средниот ред, ама ептен.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не ме зезај.Од кај Окс у средина.Се знае,крило!
Диаби,Ремзи..И како сакаш да освоиме титула ко еве и навивачите си праиме филмови.Мора едно засилување во средината.Вилшер е отиден у курац,така да покрај Сонг и Артета мора уште еден.
Доколку не земе ниту еден во средина,тогаш ќе ми биде малку сумљив Венгер и ќе има какви такви шанси да се врати старата 4-4-2 формација,што ќе ми биде многу мило :)
Венгер неколку пати кажа дека на Окс главна позиција му е средина, не крило.
Окс сам кажа дека средина му е најомилена позиција.
На таа позиција и ќе игра во иднина.
Мвила не ти доаѓа да ти грее клупа, а ако доаѓа за Сонг да грее клупа, тогаш тоа ќе биде голема штета и грешка.
Средината ни е таман, Сонг ретко се повредува, а и да се повреди имаме 2 надежни младинци на таа позиција.
Плејмејкерските позиции ни се исполнети, нема што да се пазарува тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom