Кој карти ќе ги делат на фирми која фирма го спонзорира Вардар па да добие гратис влезници нема ништо гратис кој ќе си купи карта ќе може да гледа немајте гајле мислам дека ќе има карти и на денот на утакмицата без проблем ќе се најдатОд понеделник, и претпоставувам дека ќе ги пуштат само крајните блокови, додека другите карти ќе идат по фирми, по пријатели или нешто така слично. Иначе нема логика за толку кратко време да се продадат 25/30 иљади карти.
Абе во Куманово да не се нумерирани И да не има посебни ВИП места Фати си на време добро место, Вардар ЛИГА НА ШАМПИОНИ ИГРА
Влезниците се нумерирани болк 3 има уште малку, а блок 4 нема. Така да пред утакмицата изгледа ќе останат само крајните блокови да се продаваат.
Нумерирани се картите.Очекувам 15 000 души обична публика и накај 1500 Комити.
Иначе нема шанси да се нумерирани картите,ова се квалификации за ЛШ и тек 2 коло.Тука УЕФА за се можно ти прогледува низ прсти.
Е тек 4то коло се игра како да е права ЛШ утакмица,со сите спонзори на ЛШ,со правата сатница на одигрување,со химната, тв преноси во ХД, нумерирани карти, сезонските влезници не важат... итд. итд.....
По бројче на столица или по блокови ?
--- надополнето: 21 јули 2012 во 14:02 ---
Нумерирани се картите.
Па нели гледаш дека има блок ред и седуиште на слите од картитеПо бројче на столица или по блокови ?
Ако е само по блокви онда тоа не е никакво нумериање.
Иначе како и да е правилен потег од страна на клубот,малце и на ред нека се научи народов.
сликата со блоковите може некој да ја постави на стадионот?
Друже,јас сум на одмор......нет имам само или од мобилен или од тие учителските,мали лап топчиња.И да се окозам едвај можам да видам нешто на сликите,едноставно премали ми се.Па нели гледаш дека има блок ред и седуиште на слите од картите
среда?од југ се само 1 и 6 на краевите уште нешто исто како и север на краевите зимајте побрзо ако планирате да одите.Хмм како што читам по нетов, брзо се продаваат картиве.... можно е у среда да нема карти? :O