Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Знае некој кога ќе се приклучат и репрезентативците?:vozbud:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Знае некој кога ќе се приклучат и репрезентативците?:vozbud:
Тимии:vozbud:

Не знам кога би требало скоро...

како што пишав вчера,Матри може да иде во Милан али само ако доаѓа Јојо.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.185
Како што гледам по се изгледа Марота се насочил кон Ван Перси и Јоветиќ ( посебно за Јојо се прават големи напори за да го донесат во Торино ). Читам по страниве повторно сме понудиле за Робин 7 милиони, и повторно не одбиле.А богами некој не сака да даде за него 25 милиони( колку што бара Арсенал ), дури и еден Сити понудил само 10 милиони ( Чудно нели :) ) , а Јунајтед 12. Никој не сака да дава огромна сума на пари за 29 годишен играч кој е склон на повреди, а Господ знае дали ќе се прилагоди во друг клуб. За Јоветиќ, оној претседателон на Фиорентина, исти е како Де Лауреантис, само по парите, несака да чуе играчи да му нудат. Се надевам дека Марота ќе продаде некој играч ( само да напоменам, под нитуеден случај да не го даваме Марти на Милан или било кој друг клуб ) и конечно да го земеме Јојо во нашиот клуб, Само малце ме плаши тоа што не е касичен шпиц, ама се надевам Марота знае што прави. Сепак уверен сум дека до крајот на трансвер периодот ќе земиме добар напаѓач :pipi:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
БиБиСи - Јуве ќе достави нови понуди за Суарез и РВП :гик: Јунајтед бил спремен да понуди 10-15м за РВП што е пола од барањата на Арсенал, Сити исто така заинтересирани но не и цврсто решени, така да остануваме во пол позиција, се зависи дали сме подготвени да плаќаме богатсво за плата на РВП. Јас лично сум да ги продадеме Красо,Мело,Пепе,Матри и да се купи Кавани , 40м ќе завршат работа сигурно, плата од 5м годишно и чао пријатно.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не сум запознает со ова за понудата до Суарез,исто како што не сум информиран дека Јуве испратиле понуда од 7 мил. евра за Ван Перси,ја мислам дека имаме понудено 15 како и Манчестер Јунајтед,кој го извади тоа 7 мил.?

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Некое време послабо читам вести па можи нешто ми има избегано
Шо бара Дел Пјеро кај жутациве некој да ми кажи?
https://www.facebook.com/AlessandroDelPiero
Колку што знам јас,ќе се одигра хуманитарен натпревар за луѓето кои останале без дом во земјотрес,а Дел Пиеро мислам дека беше еден од првите кои донираа за Јапонија

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Подобро да земеме еден од Кавани или Суарез, за Ван Перси не се фрлат пари 29 год. има ;)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Колку што знам јас,ќе се одигра хуманитарен натпревар за луѓето кои останале без дом во земјотрес,а Дел Пиеро мислам дека беше еден од првите кои донираа за Јапонија
Да да знам за иницијативата со маиците, а за хуманитаркава прв пат слушам. За момент помислив си најде клуб.

С

сашенко

Гостин
BBC и уште некој бринтаски весник од тие по влијателните пишале дека Јувентус го планира дуото Суарез Перси за нападот следната година и дека веќе се почнати преговори за двајцата одеднаш. Со Арсенал се ценкаат за цената пошто се гледа дека никој несака да даде ни пола од тоа што го бараат а за Суарез мислам дека се слага јуве да даде 25че. Премногу добро за да биде вистинито ама ме израдува веста од сабајлево ептен хаха

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
пишав во фан клуб интер дали интер се местачи зашто паласио е обвинет дека местел кога играл во џенова,поради тоа што с епалеа за конте и бонучи дека јуве ќе испадне пак,и оппп....МЕ БАНИРАА!!!!!!БЕСЦЕНЕТО!!!!!!!!!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Се спомнува нешо дека може да го земеме Поли па после да го дадеме за Јоветиќ,not bad.

Kajgana Shop

На врв Bottom