Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој кога ќе се приклучат и репрезентативците?:vozbud:

Тимии:vozbud:

Не знам кога би требало скоро...

како што пишав вчера,Матри може да иде во Милан али само ако доаѓа Јојо.

Тимии:vozbud:

Не знам кога би требало скоро...

како што пишав вчера,Матри може да иде во Милан али само ако доаѓа Јојо.
Маци:drk:
Може Матри да си оди ама не во милан :)

Како што гледам по се изгледа Марота се насочил кон Ван Перси и Јоветиќ ( посебно за Јојо се прават големи напори за да го донесат во Торино ). Читам по страниве повторно сме понудиле за Робин 7 милиони, и повторно не одбиле.А богами некој не сака да даде за него 25 милиони( колку што бара Арсенал ), дури и еден Сити понудил само 10 милиони ( Чудно нели :) ) , а Јунајтед 12. Никој не сака да дава огромна сума на пари за 29 годишен играч кој е склон на повреди, а Господ знае дали ќе се прилагоди во друг клуб. За Јоветиќ, оној претседателон на Фиорентина, исти е како Де Лауреантис, само по парите, несака да чуе играчи да му нудат. Се надевам дека Марота ќе продаде некој играч ( само да напоменам, под нитуеден случај да не го даваме Марти на Милан или било кој друг клуб ) и конечно да го земеме Јојо во нашиот клуб, Само малце ме плаши тоа што не е касичен шпиц, ама се надевам Марота знае што прави. Сепак уверен сум дека до крајот на трансвер периодот ќе земиме добар напаѓач :pipi:

БиБиСи - Јуве ќе достави нови понуди за Суарез и РВП :гик: Јунајтед бил спремен да понуди 10-15м за РВП што е пола од барањата на Арсенал, Сити исто така заинтересирани но не и цврсто решени, така да остануваме во пол позиција, се зависи дали сме подготвени да плаќаме богатсво за плата на РВП. Јас лично сум да ги продадеме Красо,Мело,Пепе,Матри и да се купи Кавани , 40м ќе завршат работа сигурно, плата од 5м годишно и чао пријатно.

Не сум запознает со ова за понудата до Суарез,исто како што не сум информиран дека Јуве испратиле понуда од 7 мил. евра за Ван Перси,ја мислам дека имаме понудено 15 како и Манчестер Јунајтед,кој го извади тоа 7 мил.?

Некое време послабо читам вести па можи нешто ми има избегано
Шо бара Дел Пјеро кај жутациве некој да ми кажи?
https://www.facebook.com/AlessandroDelPiero
599938_10150920140026227_544677674_n.jpg
292371_10150922337991227_390870589_n.jpg

Некое време послабо читам вести па можи нешто ми има избегано
Шо бара Дел Пјеро кај жутациве некој да ми кажи?
https://www.facebook.com/AlessandroDelPiero
599938_10150920140026227_544677674_n.jpg
292371_10150922337991227_390870589_n.jpg
Колку што знам јас,ќе се одигра хуманитарен натпревар за луѓето кои останале без дом во земјотрес,а Дел Пиеро мислам дека беше еден од првите кои донираа за Јапонија

Подобро да земеме еден од Кавани или Суарез, за Ван Перси не се фрлат пари 29 год. има ;)

Колку што знам јас,ќе се одигра хуманитарен натпревар за луѓето кои останале без дом во земјотрес,а Дел Пиеро мислам дека беше еден од првите кои донираа за Јапонија
Да да знам за иницијативата со маиците, а за хуманитаркава прв пат слушам. За момент помислив си најде клуб.

BBC и уште некој бринтаски весник од тие по влијателните пишале дека Јувентус го планира дуото Суарез Перси за нападот следната година и дека веќе се почнати преговори за двајцата одеднаш. Со Арсенал се ценкаат за цената пошто се гледа дека никој несака да даде ни пола од тоа што го бараат а за Суарез мислам дека се слага јуве да даде 25че. Премногу добро за да биде вистинито ама ме израдува веста од сабајлево ептен хаха

пишав во фан клуб интер дали интер се местачи зашто паласио е обвинет дека местел кога играл во џенова,поради тоа што с епалеа за конте и бонучи дека јуве ќе испадне пак,и оппп....МЕ БАНИРАА!!!!!!БЕСЦЕНЕТО!!!!!!!!!

Се спомнува нешо дека може да го земеме Поли па после да го дадеме за Јоветиќ,not bad.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom