- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 6.500
- Поени од реакции
- 1.321
шо мења на суштина бе ропак дека кумановки са курве.Другар ако не ни га знаеш дијалект, боље збори на литературно македонски, него ли на српски
шо мења на суштина бе ропак дека кумановки са курве.Другар ако не ни га знаеш дијалект, боље збори на литературно македонски, него ли на српски
I don't give a fuck.шо мења на суштина бе ропак дека кумановки са курве.
И скопјанке су курве.I don't give a fuck.
Ако кумановке су курве, ондак скопјанке су мастерке у курвање. Или тој не ти одговара?
Кд отиде кумановац на факултет(Скопје), свесан ли си колко скопјанке се давав? Конечно им дојде прав мушкарац и свите се редив како лубенице на пазар, ти бираш..
Отиде у касапски круг пред некој дн за викенд имаше некоја рок свирка тамо, стоив сви около такој, и застана сс едно друштво и прашују ги како е чаршија ово-оно, и викав ми “абе људи су занигде, неваљав“.Застана понатамо сс друго друштво и на исто прашање ми одговарав “абе људи неваљав“ и натамо сви што ги праша исто ми га кажава дека људи неваљав. И си мислу ја кои људи неваљав? Мене сви ми ваљав.:/Епилог: Чаршија е шоу.
Ти дете, немаш памет...На едно троица да не им се иде на Пивофест у Прилеп вечер да идемо с’с авто?
Заеби, потрсе се...Ти дете, немаш памет...
Probaj da najdesh.. prv vecher beshe ludiloНа едно троица да не им се иде на Пивофест у Прилеп вечер да идемо с’с авто?
Еве само што се враќам, ов’ј вечер беше још подобро да знаете!Probaj da najdesh.. prv vecher beshe ludilo
Изгуби гу дозволу за работу.абе дечки , вчера зошто се смени ТВ-НОВА , што е проблемот наместо да си ја емитуваат програма , тие емитуваат некојси муслимански програм ( ваљда ) албански , нешто такво ...
да не знае некој повише за овој ?
Слушнав и за тоа .... штета ...Изгуби гу дозволу за работу.