Куманово, кумановци, кумановки

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Кумановци и друга багра (да не кажу педери :D) заебете сс тој кој су курве а кој не су, сви се ебев ;)
Имам едну идеју за овој наше куманово- гледам сга слике какво е било куманово пред 10-20 године а какво е днска, е на мене ми дојде идеја за изберу 10 локацие у куманово и сваку годину да га сликам тој место и пример за 10-20 године да имам убави успомене. Е сга мал проблем е што 80% од куманово е исто како пред 10 године такој да ако сака некој да ми предложи некои локацие на кои би требало у наредне године да имав некои позабележителни промене. фала :)

H

HoT IcE

Гостин
шо мења на суштина бе ропак дека кумановки са курве.
I don't give a fuck.
Ако кумановке су курве, ондак скопјанке су мастерке у курвање. Или тој не ти одговара?
Кд отиде кумановац на факултет(Скопје), свесан ли си колко скопјанке се давав? Конечно им дојде прав мушкарац и свите се редив како лубенице на пазар, ти бираш..

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
I don't give a fuck.
Ако кумановке су курве, ондак скопјанке су мастерке у курвање. Или тој не ти одговара?
Кд отиде кумановац на факултет(Скопје), свесан ли си колко скопјанке се давав? Конечно им дојде прав мушкарац и свите се редив како лубенице на пазар, ти бираш..
И скопјанке су курве.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Сви проблеми су ни решени па дојдесте до курве да се расправљате кои су а кои не су :icon_lol:

Најнови су овија за вожну на мотор невиност што давав :icon_lol:
Штета немам мотор иначе мајчино млекце ќе га исплачев :sneaky:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Отиде у касапски круг пред некој дн за викенд имаше некоја рок свирка тамо, стоив сви около такој, и застана сс едно друштво и прашују ги како е чаршија ово-оно, и викав ми “абе људи су занигде, неваљав“.
Застана понатамо сс друго друштво и на исто прашање ми одговарав “абе људи неваљав“ и натамо сви што ги праша исто ми га кажава дека људи неваљав. И си мислу ја кои људи неваљав? Мене сви ми ваљав.
:/
Епилог: Чаршија е шоу. :)

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Отиде у касапски круг пред некој дн за викенд имаше некоја рок свирка тамо, стоив сви около такој, и застана сс едно друштво и прашују ги како е чаршија ово-оно, и викав ми “абе људи су занигде, неваљав“.
Застана понатамо сс друго друштво и на исто прашање ми одговарав “абе људи неваљав“ и натамо сви што ги праша исто ми га кажава дека људи неваљав. И си мислу ја кои људи неваљав? Мене сви ми ваљав.
:/
Епилог: Чаршија е шоу. :)

Не е лошо време лоши су људи.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
На едно троица да не им се иде на Пивофест у Прилеп вечер да идемо с’с авто?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
абе дечки , вчера зошто се смени ТВ-НОВА , што е проблемот наместо да си ја емитуваат програма , тие емитуваат некојси муслимански програм ( ваљда ) албански , нешто такво ...
да не знае некој повише за овој ?

К

Кнез Мишкин

Гостин
абе дечки , вчера зошто се смени ТВ-НОВА , што е проблемот наместо да си ја емитуваат програма , тие емитуваат некојси муслимански програм ( ваљда ) албански , нешто такво ...
да не знае некој повише за овој ?
Изгуби гу дозволу за работу. :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom