- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 6.500
- Поени од реакции
- 1.321
шо мења на суштина бе ропак дека кумановки са курве.Другар ако не ни га знаеш дијалект, боље збори на литературно македонски, него ли на српски![]()
шо мења на суштина бе ропак дека кумановки са курве.Другар ако не ни га знаеш дијалект, боље збори на литературно македонски, него ли на српски![]()
I don't give a fuck.шо мења на суштина бе ропак дека кумановки са курве.
И скопјанке су курве.I don't give a fuck.
Ако кумановке су курве, ондак скопјанке су мастерке у курвање. Или тој не ти одговара?
Кд отиде кумановац на факултет(Скопје), свесан ли си колко скопјанке се давав? Конечно им дојде прав мушкарац и свите се редив како лубенице на пазар, ти бираш..
Отиде у касапски круг пред некој дн за викенд имаше некоја рок свирка тамо, стоив сви около такој, и застана сс едно друштво и прашују ги како е чаршија ово-оно, и викав ми “абе људи су занигде, неваљав“.Застана понатамо сс друго друштво и на исто прашање ми одговарав “абе људи неваљав“ и натамо сви што ги праша исто ми га кажава дека људи неваљав. И си мислу ја кои људи неваљав? Мене сви ми ваљав.:/Епилог: Чаршија е шоу.
Ти дете, немаш памет...На едно троица да не им се иде на Пивофест у Прилеп вечер да идемо с’с авто?
Заеби, потрсе се...Ти дете, немаш памет...![]()
Probaj da najdesh.. prv vecher beshe ludiloНа едно троица да не им се иде на Пивофест у Прилеп вечер да идемо с’с авто?
Еве само што се враќам, ов’ј вечер беше још подобро да знаете!Probaj da najdesh.. prv vecher beshe ludilo![]()
Изгуби гу дозволу за работу.абе дечки , вчера зошто се смени ТВ-НОВА , што е проблемот наместо да си ја емитуваат програма , тие емитуваат некојси муслимански програм ( ваљда ) албански , нешто такво ...
да не знае некој повише за овој ?
Слушнав и за тоа .... штета ...Изгуби гу дозволу за работу.![]()