Miss Right
happiness machine
- Член од
- 2 јануари 2009
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 142
Да каже некој која е разликата? Колку што знам класична пастрмајлија е тесто премачкано со сало и на него парчиња месо. јх :S
јас, како од штип.. нека да ви објаснам како настанала пастрмајлијатаДа каже некој која е разликата? Колку што знам класична пастрмајлија е тесто премачкано со сало и на него парчиња месо. јх :S
Eve utre ke idam za sveti nikole kade da probam u koja pekara ili sl?Светиниколската пастрамајлија е најубава
Naaah,пастрмајлија со кашкавал,not in my bookZaebete stipska, veleska, pastrmajlijata vo Enriko vo Skopje so kaskaval koj ne ja probal gubi mnogu
I jas vikav taka ama ovaa stvarno e dobra Ako te nosi nekad patot nakaj Enriko, probaj, nema da zazalisNaaah,пастрмајлија со кашкавал,not in my book
Иначе најубава,малјка ми таа дома што ја прави,озбилно.Дојдете,и ќе ви дадам
Ај послушај ме една работа. Следен пат кога си во Лептокарија не оди во Енрико, туку отиди во првиот ред што гледа према Партизанска има една сендвичарница се вика Гризли Бургер, одма е до бутик Прага. Ништо посебно не изгелда, има вкупно 2 маси внатре и кога е лето има и 2 маси надвор. Нарачај пастрмајлија со кашкавал 120 денари е, ама гледај да е тетката на смена. Ќе ми благодариш подоцна и за вкусот и за заштедата.Zaebete stipska, veleska, pastrmajlijata vo Enriko vo Skopje so kaskaval koj ne ja probal gubi mnogu
Сум ја пробала,бруцош живеев Лептокарија во зградите...не е лоша иако е со кашкавал.I jas vikav taka ama ovaa stvarno e dobra Ako te nosi nekad patot nakaj Enriko, probaj, nema da zazalis