Машка фризура

Член од
19 јули 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
Здраво 14 години сум, сакам да иам ваква фризура:

моментално ми е кратка косата, пошо лето е жешко исл. Но за во зима сакам да ја оставам да порасне и сега не сваќам, од кога ќе порасне да зеам слика на Тел. да ја однесам на фризер и да му речам да ми ја направи ваква? :confused: И доколку некој веќе имал ваква дали е тешко да се одржува, мислам треба ли премногу нега и внимание на неа.. Од една страна сакам, а од друга не сум сигурен дали ќе стојат деловите кај ушите како што треба, пошто не ми се баш во ред ушите, поточно кажано имам 'клампави уши' :(. Сигурно ќе наиде некој што ќе ме исмејува.. Слободно навикнат сум (y) ... Доколку не е на место темава се надевам ќе ја преместат админите/модераторите..
Барав ваква слична тема ме фати мрза и направив нова.. Ви благодарам однапред. :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
ако не ти е срам однеси му,само глеј да е асален бербер:D

оджување треба-да се бањаш :D

ќе си се смееш кога ќе наполниш некоја година,што фризура си сакал да имаш:)

а за клемпавите уши,лепи ги со селотејп,или такво нешто,ваљда ќе се исправат:icon_lol:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
За ваква фризура треба и фаца да имаш,т.е. обликот на тиквата да ти биде складен,лицето и сл...не му стои на секој ваква фризурка.

Член од
19 јули 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
За ваква фризура треба и фаца да имаш,т.е. обликот на тиквата да ти биде складен,лицето и сл...не му стои на секој ваква фризурка.
imam noseno dolga ali ne vakva frizura :SS i bas poveke mi lici dolga otkolku kratka :S

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Јас имав ваква. Мислам до сега сигурно 20 стајлинзи сум сменил. Од 14 до 18 ( Сега имам 18 години )
Многу е мачно друже. Ќе треба да ја миеш секој втор ден бидејќи ако не ја одржаваш ќе ти се измрси брзо. А и да, наутро кога ќе станев за на школо се борев со фризурава. 10 мин ми требаа да ја средам. Затоа се одлучив за пократка коса и фризура која е прилично лесно да се намести.

Како и да е пробај па види :D

Член од
19 јули 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
ако не ти е срам однеси му,само глеј да е асален бербер:D

оджување треба-да се бањаш :D

ќе си се смееш кога ќе наполниш некоја година,што фризура си сакал да имаш:)

а за клемпавите уши,лепи ги со селотејп,или такво нешто,ваљда ќе се исправат:icon_lol:

Хахах, треба да се бањаш.. xD тоа е нормално :))
и зш ќе си се смеам? :/
за ушите фала за помошта :cuc: :cautious:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
imam noseno dolga ali ne vakva frizura :SS i bas poveke mi lici dolga otkolku kratka :S
Aко имаш долгнавесто лице,ондак можеш..али ако имаш округла глава тешко,не стои..слободно..скастри се и после со восоче прави си ја.

Член од
19 јули 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
Јас имав ваква. Мислам до сега сигурно 20 стајлинзи сум сменил. Од 14 до 18 ( Сега имам 18 години )
Многу е мачно друже. Ќе треба да ја миеш секој втор ден бидејќи ако не ја одржаваш ќе ти се измрси брзо. А и да, наутро кога ќе станев за на школо се борев со фризурава. 10 мин ми требаа да ја средам. Затоа се одлучив за пократка коса и фризура која е прилично лесно да се намести.

Па јас и кратка ја мијам секој втор ден хаха така да навика ми е тоа :) .. за наутро за на школо си станувам порано, ќе си имам со што да се занимавам :/

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711

штоо фризура е таа ?

бтњ-иам носено 2 пати поголема фризура од оваа,у 4то и 5то,а од 6то фурам 4ка,а 8мо и 1ва сум стандарт 3ка со 2ка од страни и за ништо не ја мењам...можеби,кец понатака ама ќе видиме :D

Член од
19 јули 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
Aко имаш долгнавесто лице,ондак можеш..али ако имаш округла глава тешко,не стои..слободно..скастри се и после со восоче прави си ја.
хмм, па на средина сум.. xD
--- надополнето: 19 јули 2012 во 22:31 ---
Колку е само убаво смајливо... баш сум љубопитен да дознаам зошто го пиша ? :)))))))

D

dystopian

Гостин
Abe i jas imav slicna frizura vo osnovno, razberete go covekot, sedmoodelenki sakaat vakvi frizurcinja...

Kajgana Shop

На врв Bottom